szia a videóid közt láttam hogy neked van/volt dbr pited? Tudnál pár szór mondani róla a minőséggel kapcsolatban? Nekem egy bse xr125-tel van tapasztalatom, ahhoz képest milyen?
eladó egy polisport shield alu merevitős kormányvédő. fekete szinű, 1X volt motoron, karcmentes, 22mm es felfogatóval, utcai ára 20450(rögzitővel),
14000 ért adom
A francia pitbike bajnokság legutóbbi futama Nem hiába kerül annyiba a bucci moto a Balázsnál ők viszik a legtöbb pontot a bajnokságba nézzétek meg nagyon jó kis videó
Hello. Szerintem kár volt be vallanod. meg történt ilyesmi egy barátommal (125 kymco spacer. )50cc ként használta. be hivták kpm.re de amikor megjött a levél h menni kel neki akkor irt egy adás vételit ugy h az idöpont a levél elött volt hogy el adta pl: Romániába. v "le adta bontóba" és nem küldtek neki utánna semmit.
Olyan kérdésem van h valakinek nincs elado YX140 es fötengelye?
ÉS milyen tipusokkal eggyezik ez még? 13as a csapszeg a löketet énsem tudom.
ez a baj h nemtudom mien volt mert ahogy vette már meghegesztette a nyorék most elengedte a heggesztés és ledarálta a menetet ezért nemtudom ien kell rá
Hy!Szerintem ne kísérletezz pittel utcán közlekedni! Ha van lámpa ha nincs lámpa ha "kiemelnek a forgalomból" úgy is baszás a vége Nekem idáig még mindig jól jött a setíítcsíg és a "kivilágítatlan jármű"-vel könnyebb volt eltűnni
Ez így van, ha elveszik, akkor nem az van, hogy csak az a kategória ugrott amin éppen "elkövetted" a szabálysértést, hanem mindennek pápá. Tapasztalat ( szerencsére nem saját )
bocs h így beleszólok nem akarok okoskodni de ez úgyvan h mittudom én végig van irva a jogsid tegyük fel megfognak ittassan 1 robogóval elveszik a jogsid akk mindböl ujra kell vizsgáznod! 1 ismerősömmel történt meg ez a dolog és búcsúzott a kis rózsaszín kártyátol!
olajhűtők 1 pár, 8k/db
4 dugós fék kompletten, alsó felső, fémfékcsővel ,telóhoz van adapterem 10k
váz segédvázzal 8k