Jaja, én a pult túloldalán élek.
Na, akkor fasza kis tesztnapnak nézel elébe.
Remélem kőccsönadja majd valaki a kis kávédarálóját. Jövőhét végére érkezik nekem is a 12-es első guriga elvileg.
Jaja, olvastam a sumo-ban. Sztem legkésőbb 9 körül elindulok énis, átszelem a Bükköt Egerig, onnan meg irány fel a Mátra, Sirok felé, Mátrafüred, és már ottis vagyok.
.Dolgozok de lehet megtudnám ódani ,csak az is a baj hogy pénzel elég szükösen vagyok ..............de tudod mit ha el tudom cserélni a vasárnapot akkor benne vagyok ,
Persze , gyakran beugrok Sanyihoz, ha ráérek és látom ,h mindig szegel a motorján valamit. De a lényeg azon van , h a tetejébe még kibaszott gyors is vele
Gratulálok a tesódnak, kezdettől fogva láttam ,h tehetséges és kitartó gyerek. Még néhány év és sokak kedvence lesz.
Na, akkor fasza kis tesztnapnak nézel elébe.
Remélem kőccsönadja majd valaki a kis kávédarálóját. Jövőhét végére érkezik nekem is a 12-es első guriga elvileg.
Holnap? Gyüssz teis?
bátyámékkal voltunk Phalmán,én is nyomattam,állati jó volt!
10-11? Vagy hamarabb? Vagy csak délután?
Nem tudja vki hogy a honda byd pitbikenak a lendkerekét mekkora lendkeréklehuzóval lehet leszedni? Köszi előre is
Gratulálok a tesódnak, kezdettől fogva láttam ,h tehetséges és kitartó gyerek. Még néhány év és sokak kedvence lesz.