hejj!hát veletek .így jobban hangzik.majd aztán kiderül mennyien jöttök.jut eszembe küldenétek egy névsort aki tényleg jönne!?
mmse1kukacfreemail.hu-ra
üdv
Szia!
Olvastam, hogy van raktáron 12-es első kereked. Érdekelne egy, jó lehet az a kis kávédarálómba?Utcai gumi esetleg hozzá? Meg belső is jöhetne, ha van.
Tárcsa nem fontos.Ebbe kéne, hogy passzoljon:
költségek : tagsági díj,éves c2 licenc és éves biztosítási díj(kb 7500.-)
nevezési díjjak
a második esetben csak pályadíjat kell fizetni és esetleg némi regdíjat
2-3e/ év csak ,hogy év végén jusson a sörre.
Az általam tervezet verseny naptárban van Mami-s verseny és Euróringes robogó futam,de ez még nem nyilvános addig amíg tényleg nem látom az értelmét annak,hogy licences buli legyen idén.És a rendezőkkel is kell még személyesen beszélnem(bár ez nem lesz gond)Eddig 9 fő 125-ös Pit és 4 fő Open jelentkező van.Ez a nehezebb helyzet(Open),mert van 140-es ,150-es és 160-as és 172-es.Na ezt,hogy rakjam össze egy kategóriába?
mit kell még írnom?
Aztmondja , h vagy jönnek vagy nem, Károly dönti el.
Mindenesetre, h elgurulsz hozzám, akkor innen mi kimehetnénk együt, meg felvennénk Csacsáékat is , ha végzett a melójával.
mmse1kukacfreemail.hu-ra
üdv
link
"de adom hozzá a kockás gumit is"
Olvastam, hogy van raktáron 12-es első kereked. Érdekelne egy, jó lehet az a kis kávédarálómba?Utcai gumi esetleg hozzá? Meg belső is jöhetne, ha van.
Tárcsa nem fontos.Ebbe kéne, hogy passzoljon:
link
nevezési díjjak
a második esetben csak pályadíjat kell fizetni és esetleg némi regdíjat
2-3e/ év csak ,hogy év végén jusson a sörre.
Az általam tervezet verseny naptárban van Mami-s verseny és Euróringes robogó futam,de ez még nem nyilvános addig amíg tényleg nem látom az értelmét annak,hogy licences buli legyen idén.És a rendezőkkel is kell még személyesen beszélnem(bár ez nem lesz gond)Eddig 9 fő 125-ös Pit és 4 fő Open jelentkező van.Ez a nehezebb helyzet(Open),mert van 140-es ,150-es és 160-as és 172-es.Na ezt,hogy rakjam össze egy kategóriába?
mit kell még írnom?
Mindenesetre, h elgurulsz hozzám, akkor innen mi kimehetnénk együt, meg felvennénk Csacsáékat is , ha végzett a melójával.