Neeem
Állítom sokan semmibe fogják venni a bemutatón, pedig most fogja látni rajtam kívül más is mi az(és nem egy trükk). Nem tudom mondta e msn-en, hogy mi az! Mondta hogy te is jössz akkor úgy is meglátod
Végre kész van a hátsókerék a Pitbe! Zrider láttad Sanyinak milyen brutál lett a Crf? Nagyon gyönyörű!
Nem tudom láttad e tesómról a vidit! Meg a többiek is nézzék meg, és még annyit hogy Szoboszlón majd mutatni fog olyat amit a világon senki sem csinál, azaz Guiness rekord! Azt is majd valahol érdeklődünk talán majd Kunmadáron hogy be legyen a nagy könyvbe jegyezve egy pár tőle!
Na végre meglett az utcai motorkerékpárom Első kanyarom majdnem bukta is lett próbálgattam mennyire lehet dönteni aztán a hátulja megelőzött de szerencsére nem estem el elöl 90/90-12 hátul meg 110/90-12 de már a 110 es is puposodik de azért még jó de teljesen nem igen lesz ledöntve nálam marad a majrécsik szélén
Mint korábban irtam, csak otthoni használatra lesz, nem fogok (sajnos) SM vagy gokartpályára eljutni. Viszont szeretnék megtanulni vele a kilépőn egykerekezni
szia Laci!jók a képek!De most már küldj éles infót a pit sumóról.Vagy nem akarsz!?Egyszer már lentebb kértem....hogy felrakhassam mikor térsz haza?
Kosatt: a gumi igen picit hegyesebb mint a tökéletes ez igaz de ha igazi supermoto első kereket akarunk, létezik az ycf ből csak 2,5 szeres áron sajna.....
várom a lánckereket és küldöm a dolgokat.
keresett a cimborád is dumáltam vele is kerék ügyben!
a gyári felni 1.4 vagy 1.6,a 120-as gumit szerintem nagyon összehúzta,ha megméred szerintem 100 se lesz.Nem lett nagyon hegyes?Az nem túl ideális.A 120-as gumi a 2.15-2.5-ös felnin inkább jó.De te tudod.
milyen gép ez 125-ös BSE?
ha van neki 120-as hátsó szerelve akkor biztos tud,de én megvárom a válaszodat.A felni gyári?Milyen gépen van?
120-as hátsóhoz ne tegyél 120-as elsőt,szerintem a 110-es is sok lesz előre,de ez felnitől függ.Én 100-ast ajánlok a 120-as hátsóhoz.
Te voltál a fehér Suzukival ugye Kabán, Zoli Bergével te motoroztál gondolom.
Állítom sokan semmibe fogják venni a bemutatón, pedig most fogja látni rajtam kívül más is mi az(és nem egy trükk). Nem tudom mondta e msn-en, hogy mi az! Mondta hogy te is jössz akkor úgy is meglátod
Valami előzetes info?
Kormányon háttal ülve körbekeró elengedett kézzel hatodikban lejtőn?
Nem tudom láttad e tesómról a vidit! Meg a többiek is nézzék meg, és még annyit hogy Szoboszlón majd mutatni fog olyat amit a világon senki sem csinál, azaz Guiness rekord! Azt is majd valahol érdeklődünk talán majd Kunmadáron hogy be legyen a nagy könyvbe jegyezve egy pár tőle!
http://www.pitbike.hu/motorok....
Mint korábban irtam, csak otthoni használatra lesz, nem fogok (sajnos) SM vagy gokartpályára eljutni. Viszont szeretnék megtanulni vele a kilépőn egykerekezni
Kosatt: a gumi igen picit hegyesebb mint a tökéletes ez igaz de ha igazi supermoto első kereket akarunk, létezik az ycf ből csak 2,5 szeres áron sajna.....
várom a lánckereket és küldöm a dolgokat.
keresett a cimborád is dumáltam vele is kerék ügyben!
üdv mindenkinek!
milyen gép ez 125-ös BSE?
120-as hátsóhoz ne tegyél 120-as elsőt,szerintem a 110-es is sok lesz előre,de ez felnitől függ.Én 100-ast ajánlok a 120-as hátsóhoz.