Még meglehetne valósítani:) csak kéne még pár ember:P
Leírom még egyszer : 2000 Ft/ Fő ( 100 lőszer, felszerelés, pályabérlés egész napra, maszk, fegyver [marker], co2 ) ezen felül 1000 Ft 100 db lőszer! Min. 10-12 fő kellene, hogy tudjunk játszani!
Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek, hogy eljöttetek!
A fentiek meghalgattak minket, kibírta ma eső nélkül, még akkor is ha mindenhol azt írta, ma esni fog... de szerencsére nem:)
Várom én is a képeket és a videókat:)
Ne feledjétek, jövőre Szezonnyitó gurulás:) - ha előbb nem találkozunk, vagy nem intünk egymásnak az utakon - , remélem arra megint jó sokan fogunk összejönni!
Aztán télen nem ám elfelejteni ide irogatni! :)))
2006 évjárat de 2008 forgalomba helyezés.
Nekem is nagyon tetszett és tényleg jó lenne gyakrabban ilyen bulikat összehozni, én rögtön a felvonulás után eljöttem az esőt elkerülve, így még világosban hazaértem. A szervezés is nagyon rendben volt, köszönjük Andris.
Na de jo volt sajna nem tudtam elmenni a siklosi korre de a varosi gurulas nekem nagyon tetszett! Rambo en vartalak a mol kutnal szigetvaron 15 orakor ott voltam es vartam negyed orat megkerdeztem a kutast nem-e lattak egy kek yamahat de nem lattak igy en elindultam! Kurva jo volt lehetne surubben is ilyen!
Leírom még egyszer : 2000 Ft/ Fő ( 100 lőszer, felszerelés, pályabérlés egész napra, maszk, fegyver [marker], co2 ) ezen felül 1000 Ft 100 db lőszer! Min. 10-12 fő kellene, hogy tudjunk játszani!