Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szuper volt a buli! ha lesznek képek, videók, akkor dobjátok fel őket hátha megtalálom magam
Rendben!
ok, akkor 4 körül ottleszek plázánál.
Gyereeee!:D lassan indulok én is!
Na mi a helyzet? menjek? ne menjek?
akkor eddig úgyáll a dolog hogy meglesz tartva?
Nem a legjobb idö van, de tény hogy nem esik:-) legalább a városba gurulunk közösen:-)
15:00-kor a MOL kúton leszek tankolni, várok egy 5-10 percet aztán megyek

Elég borongós az idő, de nem esik.
Pécs, Pláza parkoló
Ha nem marad el, akkor en is megyek apátibol honnan indultok pontosan? Udv
Holnap ha jó idő lesz akkor 15:00-kor indulok szigetvárról, ha valaki csatlakozni szeretne akkor jelezze.
Remélem leszünk megint páran:) minél többen vagyunk, annál több mindent érhetünk el közösen!:) persze nem most, nem azonnal, de reméljük később igen...
Remelem jo ido lesz, en is megyek meg egy paran haverok. A nyitora nem tudtam elmenni a tavasszal mert nem volt kesz a mocim de most ott a helyem!
Remélem jó idő lessz szombaton,akkor nem hagyom ki!
Motorház Pécstől van vki?
Ki megy szombaton a felvonulásra?
Sajnos én a hétvégén nem leszek Pécsen, nem tudok elmenni a holnapi megemlékezésre, de lélekben veletek leszek! Sajnálom!
Ha valaki olvassa még a találkozás előtt ezt, akkor megkérném, hogy ha már úgyis ott van, akkor ezt a Szezonzáró gurulást "hirdesse" adja tovább mindenkinek!

Köszönöm szépen és vigyázzatok magatokra!
Szezonzáró Gurulás

esemény kezdete: 2012. október 13. 16:00
felvonulás vége: 2012. október 13. 17:30
helyszín: Pécs, Pláza parkoló

Sziasztok!

A jól sikerült Szezonnyitó gurulás után itt a 2.felvonás :)
Gyertek guruljunk még idén egyet közösen!
Ugyanúgy mint a szezonnyitó-n, teszünk a városba 1 kört, rendőrmotorosok kísérnek és rendőrautók zárják a forgalmat!
Remélem megint elérjük azt a szép nagy számot ( kb. 130 motoros ) amennyien megjelentek a Szezonnyitó guruláson!

2012.10.13.-án Szombaton 16:00 kor lesz a gyülekező, Pécs Pláza hátsó parkolójánál, onnan indulunk kb. 16:30, kertváros, város, uránváros és vissza Pláza parkoló, itt megbeszéljük ki akar tovább jönni gurulni és indulhatunk. Felvonulás kb. fél órát - órát vesz igénybe az indulástól számítva!
Utána egyéni jelleggel mehetünk 1 karikát Pécs - Harkány - Siklós - Villány - Mohács - Pécs.

Reméljük, jó idő lesz, ha nem, sajnos elmarad! :(

Célja:
Gurulunk még egyet közösen az idén, nehogy azt higgyék télen az autósok, kamionosok, hogy eltűntünk. De nem ám, mert itt vagyunk, csak kicsit megpihentünk, de ahogy jön a jó idő, már számíthatnak ránk! Illetve nem utolsó sorban, megszerettessük az emberekkel a motorokat, motorosokat.

Szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy a „Szezonzáró motoros guruláson” mindenki saját felelősségére vesz részt. A csoportos motorozás, valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására kérek mindenkit.

Várok Minden Motorost! Ha esetleg valakinek valami kérdése van, kérem írjon ide a topikba, vagy alul megtalálható a telefonszámom, hívhat nyugodtan!
Szép napot!

Üdv.: Szervező
Tóth András ( Motoman03 )
0620/54-30-279
Akkor lesz megtartva ha jó idő lesz Rambo:)
Ha jó idő lesz akkor ottleszek!
Aki szeretné megköszönni a fentieknek, hogy vigyázott rá, az jöjjön!
Sziasztok!

Ma hívtak, hogy Október 13-án, mikor a Szezonzáró gurulás van, lesz a motorosoknak véradás az Expo centerbe, 10-15 óráig, sok szeretettel várjuk oda is a motorosokat, utána pedig Pláza parkoló 16:00-tól!

Szép napot!
A bama.hu-n megírta az egyik srác a frankót. Az aszfalt amit javítottak pár éve tele van mészkővel és bármilyen kis levegő páratartalom változásra jégpályává változik az út. Valószínű ez is közre játszhatott.
Nem értem mi van ott....Én is motoroztam napokban és nincs gáz, ugyanolyan szar az út mint volt De, hogy mindenki dobálja el....vegyetek gumit és legyen jó a nyomás....
A szerpentin alsó részénél a visszafordító kanyar előtti kanyarban. Ez a rész úgy csúszik mint ha jég lenne az egész. Hetente egy autó ugyanitt kicsúszik a sz@r aszfalt miatt.