Én tegnap is gurultam 1 jót, meg szerintem holnap is fogok:) csatlakozik valaki hozzám? Olyan 2 körül délután? vagy kinek mikor lenne jó?
Holnapra is ilyen időt mondanak:)
De előkerült, csak a srác elég szarul vette fel, alig lehet látni valamit, rossz telefonja is van és többször belelóg az oszlop, szóval nem 1 fucking kamera művész:(
Viszont jövőre a Szezonnyitóra már levan beszélve a partyzoo-val, hogy jönnek ki képet ill. videót csinálni ami jó minőségű lesz!
Bocsánat mégegyszer!
Én is gépeltem ma, bár nem arra....de nagyon szar volt hogy valahol vizes volt az út valahol pedig csont száraz.....hazafelé meg fél 5 körül már leszállt a köd, akkor meg azért volt szar...szerintem idén ez volt az utolsó kör....max még a benzinkútig elgurulok majd ...aztán várjuk a tavaszt
Több pálya is van, de a legjobb amit ajánlok az Komlón van, ahogy Zobákpusztát elhagyjuk és utána, vagy van még házas pályánk itt Pécsett a Budai vámnál az A/laktanya.
Ha tudsz hozni felőlem oké, de remélem jelentkeznek még itt is, hiszen a múltkori kis összeröffenős guruláson beszélgettünk erről ezért írtam ide ki...
Holnapra is ilyen időt mondanak:)