Nem volt itt baj, a végén félreértettük egymást, aztán azért váltunk el, mert egyszerűbb volt így hazamenni Mohácsnak.
Jó volt hogy ennyien összejöttünk!
Paintballt azért raktam ien késöire, mert így legalább mindenki szabaddá tudja magát tenni aki szeretne jönni... én se tudom még mi lesz akkor:-) azt se tudom mi lesz 5perc múlva:-) de ha minden jól megy megyünk.
Sajnos ez télleg elkerülhetetlen, mert volt aki jött volna még motorozni, volt aki szerpentinen "erölködött" :-) volna... de azért sztem jó volt ez így is:-)
Jah jó volt, csak kár, hogy két részre szakadt a társaság, de gondolom ez elkerülhetetlen, ha a csapat 2 felének különböző igényei vannak. Viszont paintballra én is jönnék, legalábbis most úgy látom:) meg lehet tudok még hozni majd embereket ha kevesen lennénk.
Jót gurultunk ma, köszönöm akik eljöttek! Szervezek majd még közös programokat! Zolival épp beszéltük a paintball-t Október egyik hétvégéjére! Akinek van kedve kérem jelezze!
Barát, barátnőt is nyugodtan hozhattok! Megbeszélhetjük, hogy akár közbe bográcsozunk egyet! Mondjuk Okt utolsó 7végéjére! Okt 27. de ez is csak megbeszélés tárgyát képezi!
Paintball úgy néz ki, hogy 1000 Ft amibe bele tartozik a felszerelés, ruha, maszk, marker használat és a pálya egész napra! Ezen felül 1000 Ft / 100 db lőszer! Akinek van kedve nyugodtan jelezzen!
Írjátok tovább...
Szóval...
Aki szeretne jönni Vasárnap gurulni 1 közöset...
Sok szeretettel várjuk 16:00 - 16:15 között a Pécsi autós mekinél ( Tudásközpont ) aztán megbeszélés után gurulunk valamerre! Szép estét mindenkinek! Holnap találkozunk!
Akkor jólvan!:) Ennek örülök! Szervezés alatt van 1 Szezonzáró gurulás is, csak szólok:) majd vasárnap megbeszéljük ha érdekel! Ide is felkerül majd jövő7en!
De voltam a szezonnyitón is! :) Egy alacsony kiscsajjal voltam, végén shell kútnál még oda is jöttem hozzád. :D sokan voltunk nem emlékszel...de múltkor találtam még 1 képet is :D ott vagyok jobb oldalt szürkepólóban.
Igen én voltam ha ma láttál!:) Motoboxnál is megáltam, utána meg Redbaronnál! Örülök ha jössz vasárnap, mert a Szezonnyitómon sajnos nem voltál, most végre találkozunk személyesen!
Szerintem Szalánta felé fogunk menni ha arra megyünk:) csak ezt nem én döntöm el, majd megbeszéljük ott személyesen a többiekkel, ez részemről csak 1 javaslat volt!
Szerintem téged láttalak (KÉK SV650) Zsolnay - Pécsváradi út felé, utol is akartalak érni, csak nagy volt a forgalom nehéz volt előretörni. Aztán motorbox v melyik motorosboltnál lefordult jobbra a kék sv-s. Te voltál?
Ha ráérek, megyek én is, ha az 58-ason mentek, akkor Szalántánál becsatlakozom, ha Pellérd felé akkor meg Görcsönyben. De nekem még nem biztos, viszont benne lennék :)
Jó volt hogy ennyien összejöttünk!
Paintball: ( Okt 27. Szombat ? )
1. Tóth András ( Motoman03 )
2. Légrádi Attila (oOKopaszOo) + 1
1. Tóth András ( Motoman03 )
Barát, barátnőt is nyugodtan hozhattok! Megbeszélhetjük, hogy akár közbe bográcsozunk egyet! Mondjuk Okt utolsó 7végéjére! Okt 27. de ez is csak megbeszélés tárgyát képezi!
Paintball úgy néz ki, hogy 1000 Ft amibe bele tartozik a felszerelés, ruha, maszk, marker használat és a pálya egész napra! Ezen felül 1000 Ft / 100 db lőszer! Akinek van kedve nyugodtan jelezzen!
Írjátok tovább...
SVOli
Pécsen nem is látok felhőt! Itt jó az idő! Akkor gyere majd, várunk! Vagy lehet majd rám vártok, mert úgy néz ki izgalmas lesz a F1 :D
Aki szeretne jönni Vasárnap gurulni 1 közöset...
Sok szeretettel várjuk 16:00 - 16:15 között a Pécsi autós mekinél ( Tudásközpont ) aztán megbeszélés után gurulunk valamerre! Szép estét mindenkinek! Holnap találkozunk!
Szerintem téged láttalak (KÉK SV650) Zsolnay - Pécsváradi út felé, utol is akartalak érni, csak nagy volt a forgalom nehéz volt előretörni. Aztán motorbox v melyik motorosboltnál lefordult jobbra a kék sv-s. Te voltál?
Am okés a vasárnap, ott leszek! ;)