Köszi, már beszéltem velük! Sajnos nincs nekik, csak bordó, de azt meg ugyanúgy lekéne fújatni, szintén nem lenne gyári meg akkor már itt az enyém:) mondtam neki ha lesz mindenképp értesítsen! Ha esetleg láttok egyet vagy hallotok akkor létszives ti is írjatok!
Köszi
Én csizmámat koptatgattam arrafelé!:)
Igen remélem minél hamarabb gurulhatok megint! Akkor benne vagyok a fürdésbe!:)
Most veszek majd bukógombát!:) de többet nem megy vele faterom az tuti...:) szegénynek nagyon lelkiismeretfurdalása van, de meg is értem! megcsináltatja azt majd elmúlik:P
Még jó, hogy nincs csajom:)
Megakart fordulni vele, azt elsőféket húzott, kiment alóla a kerék, ráesett a motor, fejidom megsérült, váltókarom letört meg az indexem, kuplung kar meg a kormánysúly vége kapott még... ezeket megtudom oldani, de kellene valahonnan szereznem 1 gyári kék fényezésű fejidomot, természetesen törésmentesen!:)
Tudtok ebben esetleg segíteni? Akár bontóban valamerre, csak a lényeg hogy törésmentes legyen és kék mint az enyém...
Reméljük minél hamarabb felépül a gyöngyszemed aztán mehetünk! :) Most úgy is változékony időjárás van, kiszámíthatatlan, mire meglesz a géped jó idő lesz és mehetünk.
Orfű szerintem baromi jó hely, legközelebb lepihenünk strandolni, csobbanunk majd.
Viszont hazafele a jó úton azt hittem h jól nyomom...erre beelőzött egy túramotoros, ráadásul utassal kanyarban, kb lábtartó karcolt már neki
Sajnos nem engem láttál, mert 1 hete faterom összetörte a motorom:((
pedig ma nagyon szívesen mentem volna, tökkkkéletes idő volt!
Ha megyek valamikor úgyis beírok ide, hátha csatlakozik valaki, de nem tudom mikor fogok tudni újra nyeregbe ülni... várom az alkatrészeket...
Sajnos nem engem láttál, mert 1 hete faterom összetörte a motorom:((
pedig ma nagyon szívesen mentem volna, tökkkkéletes idő volt!
Ha megyek valamikor úgyis beírok ide, hátha csatlakozik valaki, de nem tudom mikor fogok tudni újra nyeregbe ülni... várom az alkatrészeket...
Nem tudtok valami korrekt,megbízható, nem túl drága szerelőt Pécsett,aki foglalkozik 2 ütemű 50-s sportgéppel? A csuri endurót hagyjuk,mert ott jártam és had ne írjam le a véleményem.. RMC okés lenne,de lehet ők egy kicsit drágák nekem..
Ezt már megint jól becumiztuk... 2ig napsütés, 14:10kor villámlás, dörgés, szakadó eső... de ha mondjuk 10re beszéltük volna meg a talit, tuti akkor kezdett volna esni... nah de majd legközelebb!
Köszi