A rohadt életbe basszus!
Ő volt az, akivel mindig HAVER nak szólítottátok egymást..
Személyesen még nem ismertem, de ő hívott a múltkor a mecseki túramotorozásra, ha nem szül az asszony..
Kimondhatatlanul sajnálom!
Pécs felé....felfelé végig 2 sávon mész aztán a tetőn 4 sáv lesz mert a szembejövőnek is van 2. És a 4 sávosnál ahol a Pécs felé közlekedők visszasorolnak 1 sávra utána egyből van egy balos kanyar (jobbra egy elágazó régi 6-osra) és egyből az elágazó után van egy meggörbült kanyart jelző tábla, ami a tragédiát okozta :( Ez még az első viadukt előtt van.
Komló-Zobákpusztán van 1 frankó házas pálya és ott lenne megtartva, ha olyan 10-12 fő összejön... fedett a pálya, szóval akár rossz időbe is lehet játszani, azért választottam ezt!
Höh! Ez még akár érdekelne is! Sose nemse pain-balloztam még Nem röhög, direkt írtam így.. Kék zöld lesz az ember másnapra. Hol lenne ez a banzáj amúgy?
Bár nem tudom ki volt a szerencsétlenül járt motoros,
őszinte részvétem a gyászoló családnak és ismerősöknek.
Vigyázzatok magatokra, MERT SZEZON JÖVŐRE IS LESZ!
Szezonnyito gurulás után itt a 2. felvonás:) Szezonzáró gurulás :P
Remélem megint az a közel 200 fő és kb 130-140 motoros összejön a tél előtt még egy közös gurulásra, megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk még és maradunk is, csak kicsit pihenünk a hosszú szezon után!:)
Ő volt az, akivel mindig HAVER nak szólítottátok egymást..
Személyesen még nem ismertem, de ő hívott a múltkor a mecseki túramotorozásra, ha nem szül az asszony..
Kimondhatatlanul sajnálom!
Nem őcsényi volt? Sajnos ott voltunk pont arra motoroztunk.
Paintball: ( Okt 27. Szombat ? )
1. Tóth András ( Motoman03 )
2. Légrádi Attila (oOKopaszOo) + 1
3. Nagy Bálint (Zink)
Paintball: ( Okt 27. Szombat ? )
1. Tóth András ( Motoman03 )
2. Légrádi Attila (oOKopaszOo) + 1
Komló-Zobákpusztán van 1 frankó házas pálya és ott lenne megtartva, ha olyan 10-12 fő összejön... fedett a pálya, szóval akár rossz időbe is lehet játszani, azért választottam ezt!
Mi ott leszünk, remélem fasza idő lesz. Tovább is adtam az "igét" Gumi fákat olcsó benzint!
őszinte részvétem a gyászoló családnak és ismerősöknek.
Vigyázzatok magatokra, MERT SZEZON JÖVŐRE IS LESZ!
Hallott valaki a mai motoros balesetről?
Állítólag Mecseknádasd határában valaki csúnyát esett..
Szezonnyito gurulás után itt a 2. felvonás:) Szezonzáró gurulás :P
Remélem megint az a közel 200 fő és kb 130-140 motoros összejön a tél előtt még egy közös gurulásra, megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk még és maradunk is, csak kicsit pihenünk a hosszú szezon után!:)
Kérlek küldjétek tovább ti is!
http://www.sportmotor.hu/motor...