Apropó! Komlói úton, vagy annak környékén nincs véletlen valakinél szabad hely a motorom számára? Egyenlőre kint áll a társasház előtt, szerencsére annyira nem szem előtt, beriasztva, kormányzáron... De nyugodtabban tudnék aludni!
De jó is lenne, új környezetben gurulni kicsit... De most költöztünk csak Pécsre, és még munkahely vadászaton vagyok, addig sajnos pihen a motorom is azzal a maradék 3 liter benzinnel a tankban..
Nagyon szépen köszönjük, köszönöm. Mivel elég késő van, tele a 'puffer' így lefekvés előtt, ezért nagyon magvas gondolatokat nem tudok, és nem is szeretnék írni. Inkább csak annyit, hogy bár a történteken sajnos nem változtat, de sok kicsi sokra megy alapon, közelebb juttat ahhoz, hogy sikerüljön némiképp felfogni, feldolgozni az egészet.
Vigyázzon mindenki magára!
Szia Bence! Megrendülve hallottam a hírt... :( Nagyon sajnállak téged és a családodat és fogadd a legőszintébb részvétemet! Mo. -on vissza kell állítani a halálbüntetést, hogy az ilyen nem is tudom minek nevezni , hogy micsodák, semeddig se élhessenek! Tudom, nem sokat enyhít a fájdalmatokon, de tudnotok kell, hogy jópáran (motorosok) veletek vagyunk és érzünk lélekben....
Nem tudjátok, hogy milyen baleset volt ma este a Tüzér utcai Lidl előtt a másik oldalon? Jöttem haza olyan 20 óra tájban és rendőrség helyszínelt meg forgalmat terelt egy kissé összetört sötétzöld Kawasaki körül... remélem pilótának, utasnak nem történt komoly baja...
Ha a környéken vagy akár máshol tudtok jó állapotú ELADÓ Honda Nsr 125-ös típusú motort 1997-200... évjárattal és lehetőleg jó áron!Kérlek szóljatok!
mail: papdibettina@gmail.com
Szoktam menni erre a rendezvényre, mondjuk eddig robogóval, ismerős a szervező biztos csinál külön lehetőséget csak nagygépeknek, de am elég keményen szokták kenni a kanyarokat a pályarobogók.
Megrendezésre kerül egy robogós esemény, ahol pályázni is lehet majd szombaton. Mindössze 1500ft-ért... Szinte egész napon keresztül. És nagymotorokat is várnak szeretettel! Szerintem ennyiért a hülyének is megéri.
Én biztosan menni fogok (Mohácsról indulok) már előző nap délután (péntek délután jún.29.én). Lesz sátorozási lehetőség.
Akinek van kedve csatlakozhat hozzám/hozzánk, Soltvadkert felé fogunk menni Kecel stb.. Élménydúsabb lenne többen.
Holnap esetleg valaki 1 kis gurulást bevállal délután?
Nagyon szépen köszönjük, köszönöm. Mivel elég késő van, tele a 'puffer' így lefekvés előtt, ezért nagyon magvas gondolatokat nem tudok, és nem is szeretnék írni. Inkább csak annyit, hogy bár a történteken sajnos nem változtat, de sok kicsi sokra megy alapon, közelebb juttat ahhoz, hogy sikerüljön némiképp felfogni, feldolgozni az egészet.
Vigyázzon mindenki magára!
Tudom, teljesen off az alábbi link, de hátha tudtok segíteni, a nővéremről lenne szó!
Akár csak terjeszteni ismerősök barátok között, de hátha tudtok valamit...
Köszönöm előre is!
Mi a véleményetek a Pécsi Redbaron Honda szervízről?
Sziasztok
Pár Rossis cuccomtól megválnék!
Celebr8 Replica Sisak. 12990.-
Felvarrók. szett 4db: 5000.-
Baseball sapka. Új. kb 3 szor használtam.: 4500.-
Akit érdekel keressen meg tudunk egyezni!
Pécsen személyesen átvehetőek!
tomidkc@gmail.com
Ha a környéken vagy akár máshol tudtok jó állapotú ELADÓ Honda Nsr 125-ös típusú motort 1997-200... évjárattal és lehetőleg jó áron!Kérlek szóljatok!
mail: papdibettina@gmail.com
Előre is Köszi!
Megrendezésre kerül egy robogós esemény, ahol pályázni is lehet majd szombaton. Mindössze 1500ft-ért... Szinte egész napon keresztül. És nagymotorokat is várnak szeretettel! Szerintem ennyiért a hülyének is megéri.
Én biztosan menni fogok (Mohácsról indulok) már előző nap délután (péntek délután jún.29.én). Lesz sátorozási lehetőség.
Akinek van kedve csatlakozhat hozzám/hozzánk, Soltvadkert felé fogunk menni Kecel stb.. Élménydúsabb lenne többen.
írjatok e-mailt ha érdekel ott összebeszélünk..