:( Sajna ma ki kell hagynom, én csak szombaton fogok tudni gurulni. De akkor valami hosszabbat szeretnék gurulni, csak az a baj, hogy 30 fok lesz a kettő meg üti egymást
Azért lesz akkor, mert még nincs esős idő, kint lehetnek a programok... stb... természetesen ez nem azt jelenti, hogy neked utána kötelező letenned a motorodat! Remélem így értetted te is!;)
felőlem motorozhatsz Decemberben is, nincs megtiltva, ezt a Szezonzáró-t azért csinálom, hogy idén még 1x guruljunk közösen egyet és legyünk együtt 1 napot!
Pécs Plázától fogunk indulni, legalább is eddig úgy van, érintjük kertvárost, budai vám környékét, uránvárost és vissza szent istván térre, mert ott van a KultúrKert! Ott lesznek a programok!
Ha már így páran irogattatok, akkor elárulom, hogy csinálok 1 Szezonzáró gurulást, mert a Szezonnyito elég jól sikerült itt Pécsen, kb 130 motoros jött össze.
Még nem teljes a dolog, de itt a flyer.
Kicsit még módosulni fog, illetve hamarosan felkerül az eseménynaptár-ba, remélem megint jó sokan leszünk. Ez 1 fél napos program!:)
Mindenkit sok szeretettel várok, még azt is, akinek nincs motorja, de szereti a hangot, csodálja a motorokat!
Aztán pedig várom a visszajelzéseket, ha olvassátok, nézitek, mert kíváncsi vagyok ki mit mondd rá, vagy ha esetleg valaki bolondságnak tart valamit... vagy van 1 másik jó ötlete, programja amit meglehet valósítani!
Énis mindennap nézegetem az oldalt, fórumot....de itt sehol semmi sose...mindjárt vége a nyárnak, és még egy nyamvadt fórumos gurulás sem volt a mecsek-ringen
felőlem motorozhatsz Decemberben is, nincs megtiltva, ezt a Szezonzáró-t azért csinálom, hogy idén még 1x guruljunk közösen egyet és legyünk együtt 1 napot!
Ha gurulni akarsz akkor mennyé, senki nem tart vissza.
Majd november végén, de még lehet mikuláskor is lesz gurulás.
de az ötlet jó
Még nem teljes a dolog, de itt a flyer.
Kicsit még módosulni fog, illetve hamarosan felkerül az eseménynaptár-ba, remélem megint jó sokan leszünk. Ez 1 fél napos program!:)
Mindenkit sok szeretettel várok, még azt is, akinek nincs motorja, de szereti a hangot, csodálja a motorokat!
Aztán pedig várom a visszajelzéseket, ha olvassátok, nézitek, mert kíváncsi vagyok ki mit mondd rá, vagy ha esetleg valaki bolondságnak tart valamit... vagy van 1 másik jó ötlete, programja amit meglehet valósítani!
Üdv.: András ( Motoman03)