Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát akkor nem csak én nézek ide fel minden nap
Szobabiciklit az ilyennek...
Ja de amikor megállunk fél percre minden honnan folyik a víz, legalább itt a melóhelyen kellemes 24 fok van mindig :)
Menetszél hűt. Csak kellő sebességet kell tartani.
:( Sajna ma ki kell hagynom, én csak szombaton fogok tudni gurulni. De akkor valami hosszabbat szeretnék gurulni, csak az a baj, hogy 30 fok lesz a kettő meg üti egymást
Orfű ma délután 5 körül valaki?
Támogatom az ötletet. Opcionális lehetőségnek fel lehetne ajánlani a gurulás utánra, hogy akinek van kedve az mehet oda is.
Azért lesz akkor, mert még nincs esős idő, kint lehetnek a programok... stb... természetesen ez nem azt jelenti, hogy neked utána kötelező letenned a motorodat! Remélem így értetted te is!;)
felőlem motorozhatsz Decemberben is, nincs megtiltva, ezt a Szezonzáró-t azért csinálom, hogy idén még 1x guruljunk közösen egyet és legyünk együtt 1 napot!
Szep 15-én szezonzárás? Nooooormális?
Ha gurulni akarsz akkor mennyé, senki nem tart vissza.

Majd november végén, de még lehet mikuláskor is lesz gurulás.
Munkától függően írok akkor holnap.
Pécs Plázától fogunk indulni, legalább is eddig úgy van, érintjük kertvárost, budai vám környékét, uránvárost és vissza szent istván térre, mert ott van a KultúrKert! Ott lesznek a programok!
Olyat nem lehetne, hogy ne a faluszéléig menjünk, hanem pl. Soltvadkert egy fagyival?
7vége felé eseménynaptárba is felkerül, nyomkodjátok h ott leszek:)
Hát énis remélem, szept. 15 szombat, szóval elvileg ráérek, majd még jelzek
Köszi Rambo, remélem most ott is leszel:)
Kb 5-re érek ki, esetleg fél 5-re. Mindig odaülök a gátnál levő elágazásnál a padra.
nemszeretem ezt a szót hallani hogy "szezonzáró"....

de az ötlet jó
Ha már így páran irogattatok, akkor elárulom, hogy csinálok 1 Szezonzáró gurulást, mert a Szezonnyito elég jól sikerült itt Pécsen, kb 130 motoros jött össze.
Még nem teljes a dolog, de itt a flyer.
Kicsit még módosulni fog, illetve hamarosan felkerül az eseménynaptár-ba, remélem megint jó sokan leszünk. Ez 1 fél napos program!:)
Mindenkit sok szeretettel várok, még azt is, akinek nincs motorja, de szereti a hangot, csodálja a motorokat!

Aztán pedig várom a visszajelzéseket, ha olvassátok, nézitek, mert kíváncsi vagyok ki mit mondd rá, vagy ha esetleg valaki bolondságnak tart valamit... vagy van 1 másik jó ötlete, programja amit meglehet valósítani!

Üdv.: András ( Motoman03)
Kb mikor?
Este megmondom, lehet jövök, asszonytól függ
Lehet, hogy holnap ráérek, kigurulok Orfűre. Jön valaki?
Énis mindennap nézegetem az oldalt, fórumot....de itt sehol semmi sose...mindjárt vége a nyárnak, és még egy nyamvadt fórumos gurulás sem volt a mecsek-ringen
Pedig akad pár motoros a környéken...
Én minden nap megnézem, de szomorúan látom, hogy nincs életjel:(
Amióta van FB csoport ide nem ír senki vagy hogy is van ez?