Valakinek nincs a kedve most hétvégén ha jobb idő lesz gurulni egyet?:) Végre lehoztam a mocimat Pécsre, de még egy motoros ismerősöm sincs itt, épp itt lenne az ideje:)
Hello !Mély fájdalommal tudatom,hogy a gazdasági helyzetre hivatkozva:MOTOR NÉLKÜL MARADTAM! Remélem az új gazdáját is olyan jól szolgálja mint engem! Következő motor beszerzéséig maradok tisztelettel!Használjátok ki a jó időt!Széles utat mindenkinek!
Ott van a bolt, biztos van kamerája is, illetve benzinkút, meki... ezeknek is mind van kamerájuk... szerintem nem problémáznának a kutasok, ha beszélnél velük, hogy oda állítod valahova, ahol nekik nincs útba, mégis ott vannak 0-24be és még fedett helyen is van!
Hát fene se tudja. Úgy gondoltam majd jól letakarom aztán kutya se foglalkozik vele, de majd megkérdezem ott a portás, hogy esetleg hozok neki egy sört, és akkor olyan helyre rakom ahol mindig látja, de valahogy jó lenne megoldanom, mert csak 2-3 hetente hétvégente járok majd haza, úgy mi lenne szegény motorommal még véletlenül belaknák a pókok:) Mondjuk azon gondolkozom még, hogy valakivel összefogni és közösen bérelni egy garázst és akkor már nem olyan vészes. Valami tipp a közelben merre lehet találni ilyen bérelhető garázst?
Hát nekem nincs az az őrzött parkoló, ahol egész napra ott merném hagyni a vasat!
Akkor már egy kis zárható sufni vagy ilyesmi, de az meg méreg drága játék..
Tényleg ott mernéd hagyni? Sok az irigy kis gyökér.. még belegondolni is rossz!
Sziasztok!
Hamarosan költözök Pécsre koliba, esetleg tudna-e valaki tanácsot adni, hogy a Szalay kollégiumnál(Univ kollégium) van-e őrzött parkoló? Ott leszek koliba és jó lenne vinni a motorom, de ne mtudom, hogy biztonságban tudhatom-e.
egy új problémám lenne: nincs valakinek elfekvőben 250-es cbrhez (MC22) 2db tárcsája az elsőfékhez? elég reménytelennek érzem, de hátha :)
mintha pár napja láttam volna frissen vmelyik használt aprós oldalon
Én csak ajánlani tudom öket ,és az áraik is messze a többi alatt van!
hondámnak keresek megbízható szerelőt Pécsett. kérlek ajánljatok nekem. mi a véleményetek a steelhorse motorról? köszönöm
Ott részletes infót találsz a Pécs és környéki bérelhető garázsokról.
Remélhetőleg.
Majd rákérdezek.
Szerintem is egy közösen bérelt garázs a járható út.
Akkor már egy kis zárható sufni vagy ilyesmi, de az meg méreg drága játék..
Tényleg ott mernéd hagyni? Sok az irigy kis gyökér.. még belegondolni is rossz!
Hamarosan költözök Pécsre koliba, esetleg tudna-e valaki tanácsot adni, hogy a Szalay kollégiumnál(Univ kollégium) van-e őrzött parkoló? Ott leszek koliba és jó lenne vinni a motorom, de ne mtudom, hogy biztonságban tudhatom-e.
Fasza a kaja
http://goo.gl/maps/0wABm
Utána megnézzük még a hármas határon a kilátót és jövünk haza.