Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy merre menjünk? Megbeszéljük a helyszínen!:)
De mondjuk mehetünk 1 karikát Harkány, Siklós, Villány, Pécs. Azt majd meglátjuk ki mit szeretne!
Ha mész holnap valamerre azért írd ide ha nem kell dolgoznom jövök én is. Bár a holnapi nap sajnos erősen kétséges.
Akkor vasárnap 4kor autós mekinél, felírtam.
Merre lesz a kör?
Oli ha előbb írsz mentem volna! Mert délelőtt felnéztem, meg most, aztán már késő... de ha gondolod akkor csatlakozz hozzánk Vasárnap!:)

16:00 - 16:15 ig gyülekező pécs autós meki, vasárnap!
Igen amelyik a tudásközpontnál van, csak az az 1 autós pécsen! :)
Tudom, hogy nem idevalósi vagy, azért mondom!:)
Holnap jobb lenne. :)
Ma ki jön motorozni? :) 3tól -4ig jó nekem
öö amelyik a tudásközpontnál van?:)
Legyen mondjuk az autós meki, azt szerintem mindenki ismeri aki jön és a város közepén van igazából!:)
Jah a KPM sárga hogy pontosak legyünk:D
Nekem is jó a 4 óra. És hol találkozzunk?
Szia, esetleg nem tudod hogy pályaidom kötelező e ? üdv. Norbi
Üdv Urak !
Vasárnap Kalocsán pályanap.
Én megyek, a kocsiban van még egy motor befér.
Valaki?
Az még talán nekem is jó lehet
Az a nagyon narancs a tied?
Nekem olyan 4óra környékén lenne jó! Az még nem késő, 1-2 órát tudunk valamerre gurulni!
Index szerint Vasárnap jó idő lesz:)
Mit szólnátok akkor egy közös guruláshoz vasárnap?
Mondjátok nektek mikor jó időben, családi ebéd meg ilyenek miatt:)
Azóta beszéltem a portásokkal, és azt mondták rendszeresen tárolnak az őrzött biciklitárolóban (kamera van felszerelve elvileg) motorokat. Szóval vettem egy vastag láncos lezárót, meg tárcsafék zárat aztán most úgy áll a kolesz előtt, szóval megoldódott a kérdés.
Többször láttám már a kerékpár tárolóban egy kawást parkolni, állj össze vele és béreljetek közösen valamit bár a közelben nem ugrik be semmi hol lehetne...
Rendben, akkor olyan szerda-csütörtök fele nyugodtan írj, ha esetleg én nem írok ide, aztán megbeszélhetjük, akkor nagyjából már lehet látni hétvégén milyen idő is lesz!
Na jól hangzik, hogy vannak válalkozó szellemű emberek:) Jövő hétvégén elvileg jó idő lesz. Akár megbeszélhetnénk egy konkrét időpontot/helyet.
Most már jó idő van, de én meg lassan megyek melózni, szóval marad a jövő 7re, ha gondoljátok és idő engedi!
Ha jó idő lesz én is csatlakoznék!
Gurulhatunk Szombat délután ha jó idő lesz!