Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
B.u.é.k itt is mindenkinek!
Inkabb rohadj meg szerintem :D
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony,
a motoros csizmádat hagyd békén barátom.
Míg újévi malaccal tömöd meg a hasad,
a meleg garázsban erőt gyűjt a vasad.
Várd ki a jó időt, én csak azt ajánlom,
motorozhatsz nyáron végig az országon.
Tavasszal felkötjük a motoros kendőt,
így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!"
Sokat gondolkodtam melyik sárga fejet küldjem el neked, de sajnos nem találtam a kínálatban "kabbe a faszom" jelet......
Szerintem a Rambo gyerek lehetne a főszponzor :D úgyis túl sok a pénze :D:D:D
majd meglátjuk, mert hideget mondd, akkor befagy, nem csordogál az semerre se!:)
Így melóból hazaérve, kis versikével kívánok mindenkinek Boldog Új Évet, teszem magam vízszintesbe, rápihenek az éccakára!

Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság!
( Meg természetesen sok szép napot, hogy minél többet tudjunk motorozni és minél többen legyünk a Szezonnyitó és a Szezonzáró guruláson:) )
ha úgy jön ki a lépés akkor el császkálok hepajkodni MotoMan majd meglátjuk, addig még sok víz folyik le a dunán
Lassan már meg lesz nekem is az R6. A szezonkezdésre talán már meg lesz. BUÉK mindenkinek!
de természetesen ha összejön akkor gyalog is várlak
Erős?:D Most gyengült:P nem is értem miért mondod:)
még darabokban a vas egy ideig úgy is marad tekintettel az erős magyar forintra
gyalog?
de fasz vagyok, most olvastam csak, hogy gyalogos felvonulóknak is lesz program így már lehet, hogy más a lehányzó fekvése
Jelzem, én max gyalog tudom megtenni a távot úgy érzem Úgy meg nem életcélom eme megmozdulás sajnos
Ámen
Április eleje közepére gondoltam, viszont nem csak felvonulásra, hanem programokkal együtt, aztán majd kiderül mennyire jön össze!:) ilyen egész napos kis összejövetel, gurulunk 1 lájtosat városba és most nem lesz kinti szabad gurulás, hanem összejövünk 1 helyen, eszünk, iszunk.
Lenne virsli evő verseny, sörivó verseny ( itt gondoltam azokra akik nem motorral jönnek :) ) lennének akciók felszerelésekből, helybeni motor átnézés... ilyenek nagyjából!:) remélem megtudom valósítani, Januárban neki állok mert ide kellenek támogatók, aztán remélem összejön és tetszeni fog azoknak akik részt vesznek rajta, aztán a szezonzáró pedig benti, kinti gurulás!
Ha jól láttam az egyik biztositó rendőr volt, aki a rendszámomra pályázott egyszer...

De ettől eltekintve az ötlet jó, és támogatom, az a 100Ft szerintem senkit nem ver földhöz.

Andris, mikorra is esedékes a szezonnyitó?
Sziasztok. Lassan közeleg az idény nyitó motorozás. Hibátlan volt a záró felvonulás, és úgy érzem a biztosítást végző motoros rendőrök kitettek magukért. A félreértés elkerülése végett, nem szándékom átvenni a szervezés jogát, egyszerűen holmi csekélységgel szeretném honorálni (2013. évi) a biztosító rendőrök munkáját. Tudom ,hogy ez a munkájuk és stb, de szerintem Ti is érzitek, hogy az elvárhatónál többet kaptunk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egyszerű lenne a képlet, minden résztvevő mondjuk 100ft-tal hozzájárulna egy közös alaphoz, amiből egy jelképes honorárium lenne véve. Első körben érdeklődnék, erről kinek mi a véleménye? üdv. Norbi
nekem annyi járt karácsony alkalmából, hogy volt időm csinálgatni a motort.. .. Mostmár csak egy tömítés szett, és mehet össze a verda Villahíd, ülés alatti idomok újra fújva, meg hasonló érdekességek
Én is kaptam egy "kis motort" , egy piros 1100XX-et .
És, tegnap mentem egy pici kört is
A sok finom sütemény közül nem tudok kiemelni "legfinomabbat"

Most már igazán jöhetne egy kis motoros idő...ma lehetett volna menni, csak sajnos nem értem rá..
Kinek hogy telt a karácsony? Mit hozott a Jézuska?:) Mi volt a legfinomabb harapnivaló?:)
Nekem hozott 1 ilyen kis motort:) Legjobb egyértelműen a halászlé volt:)
Szilveszter merre lesz?
Boccs skacok de muszály volt elküldenem:)
Ők is Boldog hanukát kívánnak, legalább is nekem azt mondták :P
Viszont neked is.. A szerdáért pedig imádkozzunk