Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony,
a motoros csizmádat hagyd békén barátom.
Míg újévi malaccal tömöd meg a hasad,
a meleg garázsban erőt gyűjt a vasad.
Várd ki a jó időt, én csak azt ajánlom,
motorozhatsz nyáron végig az országon.
Tavasszal felkötjük a motoros kendőt,
így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!"
majd meglátjuk, mert hideget mondd, akkor befagy, nem csordogál az semerre se!:)
Így melóból hazaérve, kis versikével kívánok mindenkinek Boldog Új Évet, teszem magam vízszintesbe, rápihenek az éccakára!
Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság!
( Meg természetesen sok szép napot, hogy minél többet tudjunk motorozni és minél többen legyünk a Szezonnyitó és a Szezonzáró guruláson:) )
Április eleje közepére gondoltam, viszont nem csak felvonulásra, hanem programokkal együtt, aztán majd kiderül mennyire jön össze!:) ilyen egész napos kis összejövetel, gurulunk 1 lájtosat városba és most nem lesz kinti szabad gurulás, hanem összejövünk 1 helyen, eszünk, iszunk.
Lenne virsli evő verseny, sörivó verseny ( itt gondoltam azokra akik nem motorral jönnek :) ) lennének akciók felszerelésekből, helybeni motor átnézés... ilyenek nagyjából!:) remélem megtudom valósítani, Januárban neki állok mert ide kellenek támogatók, aztán remélem összejön és tetszeni fog azoknak akik részt vesznek rajta, aztán a szezonzáró pedig benti, kinti gurulás!
Sziasztok. Lassan közeleg az idény nyitó motorozás. Hibátlan volt a záró felvonulás, és úgy érzem a biztosítást végző motoros rendőrök kitettek magukért. A félreértés elkerülése végett, nem szándékom átvenni a szervezés jogát, egyszerűen holmi csekélységgel szeretném honorálni (2013. évi) a biztosító rendőrök munkáját. Tudom ,hogy ez a munkájuk és stb, de szerintem Ti is érzitek, hogy az elvárhatónál többet kaptunk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egyszerű lenne a képlet, minden résztvevő mondjuk 100ft-tal hozzájárulna egy közös alaphoz, amiből egy jelképes honorárium lenne véve. Első körben érdeklődnék, erről kinek mi a véleménye? üdv. Norbi
nekem annyi járt karácsony alkalmából, hogy volt időm csinálgatni a motort.. .. Mostmár csak egy tömítés szett, és mehet össze a verda Villahíd, ülés alatti idomok újra fújva, meg hasonló érdekességek
Kinek hogy telt a karácsony? Mit hozott a Jézuska?:) Mi volt a legfinomabb harapnivaló?:)
Nekem hozott 1 ilyen kis motort:) Legjobb egyértelműen a halászlé volt:)
Szilveszter merre lesz?
a motoros csizmádat hagyd békén barátom.
Míg újévi malaccal tömöd meg a hasad,
a meleg garázsban erőt gyűjt a vasad.
Várd ki a jó időt, én csak azt ajánlom,
motorozhatsz nyáron végig az országon.
Tavasszal felkötjük a motoros kendőt,
így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!"
Így melóból hazaérve, kis versikével kívánok mindenkinek Boldog Új Évet, teszem magam vízszintesbe, rápihenek az éccakára!
Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság!
( Meg természetesen sok szép napot, hogy minél többet tudjunk motorozni és minél többen legyünk a Szezonnyitó és a Szezonzáró guruláson:) )
Lenne virsli evő verseny, sörivó verseny ( itt gondoltam azokra akik nem motorral jönnek :) ) lennének akciók felszerelésekből, helybeni motor átnézés... ilyenek nagyjából!:) remélem megtudom valósítani, Januárban neki állok mert ide kellenek támogatók, aztán remélem összejön és tetszeni fog azoknak akik részt vesznek rajta, aztán a szezonzáró pedig benti, kinti gurulás!
De ettől eltekintve az ötlet jó, és támogatom, az a 100Ft szerintem senkit nem ver földhöz.
Andris, mikorra is esedékes a szezonnyitó?
És, tegnap mentem egy pici kört is
Most már igazán jöhetne egy kis motoros idő...ma lehetett volna menni, csak sajnos nem értem rá..
Nekem hozott 1 ilyen kis motort:) Legjobb egyértelműen a halászlé volt:)
Szilveszter merre lesz?
Ők is Boldog hanukát kívánnak, legalább is nekem azt mondták :P