Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom páran már olvastátok, csak azért kiírom még egyszer, mert 1 hét és itt van a 28.-a, remélem minél többen leszünk és addig csak gyűlünk!

esemény kezdete: 2012. április 28. 12:00
esemény vége: 2012. április 28. 16:00
helyszín: 7634, Pécs, Makay u. 13. Jysk parkoló. Uránváros, Praktiker mellett.

2012-ben szeretném megrendezni ezt a figyelemfelkeltő motoros demonstrációt Pécs belterületén. Természetesen ahhoz, hogy hatásos legyen a figyelemfelkeltés, Rátok szükség van, mivel nélkületek a rendezvény sem valósulhat meg! Célunk, hogy felhívjuk az autósok, kamionosok figyelmét arra, hogy itt a tavasz, kezdődik a motoros szezon, ami azt jelenti, hogy mi motorosok visszatérünk a közutakra! Arra való tekintettel, hogy a tél hosszú volt, az autósokat, kamionosokat rendszerint váratlanul érinti a motorosok megérkezése a közutakra, így a tavasz egy jóval balesetveszélyesebb időszak mind az autósokra és mind a motorosokra nézve is. Célunk felhívni a figyelmet a fokozottan óvatosabb közlekedésre. A „Szezonnyitó motoros guruláson” mindenki saját felelősségére vesz részt, én nem vállalok senkiért sem felelősséget. Valamint a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására kérek mindenkit. Rendőrség felé is be van jelentve. Kapunk felvezetést, útlezárást, 1 sáv a folyamatos haladásért biztosítva lesz, lámpák kikapcsolva, kereszteződések lezárva lesznek!

2012 Április 28 ( Szombat ) találkozó: Pécs, JYSK parkoló, ( 6-os út mellett, Tesco -- Metro -- Praktiker -- JYSK ) 7634, Pécs, Makay u. 13.

Útvonalterv:
12:00 Találkozás a JYSK parkolóban, tervezett 12:30 indulás!
6-os főúton végig a Budai vámig. Makay István út -- Nendtvich Andor út -- Athinay utca -- József Attila utca -- Rákóczi út -- Zsolnay Vilmos utca.
Ezután egyéni programként Szekszárd, Mohács és vissza Pécs. Egy közös gurulás a szép tavaszban!

Várok minden motorost akinek fontos a biztonság, megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk! Jelentkezzetek!

Üdvözlettel:
András
Sziasztok! Egy infó a pécs felé motorozóknak! Orfű és pécs között egy jóindulatú volán busz megszorta gázolajjal az utat az orfűi visszafordító teljesen, pécs tábláig szinte minden jobbos kanyar külső íve gázolajos pécs felé!
Szia Gyurok!

Tudok beszélni veled? email címem fent van az adatlapomon, küldenél nekem 1 üzenetet, hogy tudjam, hogy te vagy és leírom akkor amit szeretnék!

Köszi
Szia!
beszéljük meg privátban a kawasaki @ steelhorsemotor . hu ird meg pontos típusát évjáratát és küldöm az árat .
Köszönöm szépen a gyors választ. Odaát a Bandit fórumban is a Brembot javasolják. Mi az ára?
Szia!

Van hozzá raktárom Brembom vagy EBc profi betétem

Üdv:Zsolt
Hátsó fékbetétem cserésnek tűnik. 34e km van a gépben, ~1-2 mm kopófelület van. Utána vas a vason. Dillemma: csere, de milyenre? Nem bánom ha valami drágább kicsit, csak a pofátlan drágát utálom, de azt mindenben. Mit javasoltok? (K8 1250 SA Bandit)
III. JÓTÉKONYSÁGI MOTORKIÁLLÍTÁS BARCS
2012. ÁPRILIS 21. BARCS, DEÁK FERENC SPORTCSARNOK
PROGRAMOK:
-Motorszépségverseny több kategóriában! -Hozd el Te is a motorodat!
- Rajzverseny gyerekeknek
- Szlalomverseny robogóval, vagy saját motorral
- Kresz-teszt verseny
- Biker 13+1: nyerj belépőt a nyári találkozónkra
- Mentősök előadás a motoros balesetekről
- Használt motorok, felszerelés adás-vétel! Hozd el a felesleges cuccaidat!
- Torzonblock Rock Band koncert
- Tinker Freak Rockabilly koncert
Belépő:400FT
A bevételből értelmileg akadályozott gyerekeket, fiatalokat segítünk
Sziasztok!

Tudtok egy jó boltot,ahol Derbihez kapok alkatrészeket?
Hali ZZR600 1991 évjáratúhoz keresek hátsó féktárcsát!Ha van ötlet hallgatom! Köszi
Látom mindenki motorozik:)! Senki nem irogat ide:( végre jó időnk lett!
20/54-30-279, köszönöm szépen!
Ok,
Küldd át a tel. számod, hogy oda tudjam írni !
Sziasztok

Ismét Hornetes találkozó lesz, remélem most szebb időt kapunk ki
Sportmotoron
Facebookon
Nekem az is megfelel, köszönöm! Ha már a papírt olyan sokan nem nézik nálatok :P
Hi,

Ha gondolod, felteszem a motor-haz-as honlapra.
Azt elég sokan nézik...
Üdv
Csak nyugodtan, ahol tudod küldd körbe, köszönet érte! Megkérhetlek jelentkezzetek akkor fel, hogy tudjak 1 körülbelüli létszámot, mert a rendőrségre megyek még be és kell nekik mondanom, köszi ezért is!:) Szép estét!
Hat remeljuk jo lesz az ido! De jo otlet volt eza rendezes mert a kornyeken nem igazan szokott lenni vagy lehet hogy van de mindig lemaradok rola sajnos! Ezt idobe megtudtam en meg egy munkatarsam megyunk de ha gondolod egy par ismerosnek elkuldenem hogy mikor lesz!
Szia!

Persze jöhet mindenki, még robogósok is lesznek, persze ők nem jönnek ki velünk Szekszárd felé! Ingyenes a gurulás, annyit kell csak fieztni, amennyit a tankod elbír:) Még pontosan nem lehet tudni, azt majd a helyszínen! Én olyan 50főre számítok legalább! Ha ez jól sikerül és sokan is leszünk, akkor megszervezem jövőre is, csak akkor kicsit előbbre rakom az időpontot!
Mehet mindenki? Meg sem kerdeztem hogy van-e valami befizetes vagy valami!
Ok igy mar vilagos! Kosz a felvilagositast! En ott leszek ott a helyem! Kb mennyien leszunk nem lehet tudni? Ez egy jo otlet orulok hogy felenk is van ilyen nem csak budapesten!
Én is!:) Természetesen kint maximum 100as tempóról lehet szó!
Legyen jó időőő!:) Imádkozzatok! Persze az eső sem gond, csak mégis jobb a jó idő.
Közbe már elolvastam amit írtál magához a programhoz. Pécs-Szekszárd-Mohács-Pécs gurulást várom már.
Visszajelzések vannak már? Leszünk azért páran?