Mivel nem tudtam elmenni. Dologztam otthon es mily puszta veletlenbol el kellett mennem a praktikerbe mert elfogyott a padlolap :-) ha meg mar ott vagyok mondom ezt megnezem :-) Megneztem amint elindultok motoros rendorrel elol. Meg fel is vettem meg el nem ment mindenki. De nem mindenkit mert ugy 7 motoros lekesett az indulasrol neztek be a parkoloba de senki nem volt mar ott , velemenyem szerint nem sok ido kellett nekik meg utol nem ertek a tobbieket mert mentek rendesen duborgott minden brutal jo lehetett. Irigykedtem ratok de azert remelem jo volt! Az idore sem lehetett panasz. Nem baj majd tiszafoldvaron ott leszek iden meg ahol csak tudok. Ja remelem lesz sezonzaro de ne mostanaban legyen :-) Szep estet
Sziasztok! Tervezünk egy motoros túrát GoogleEarth-ön és nagyon látványosonak tűnik felülről a Horvát Velika-Slatina szakasz (49-es út). Érdeklődni szeretnék, hogy milyen az út és a táj, érdemes-e ezt az 50 km-es útszakaszt kiszemelni túraútvonalnak, célállomásnak.
Válaszotokat előre is köszönöm..:-)
Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek! Körülbelül 120-130 motoros vett részt a felvonuláson! Szezonzáró gurulást is szeretnék szervezni, kicsit még odébb van, de itt mindenképp megfogjátok találni!
Minden jót, aztán ha valaki gurulni szeretne és ír ide az oldalra, szívesen elmegyek!
Sajnálattal hallom:(
Majd legközelebb ha tudsz akkor jössz, remélem a mai nap jó lesz és sokan leszünk, akkor szeretnék majd egy szezonzáró gurulást is összehozni, kicsit nagyobb volumenüt, de ez még a jövő zenéje:)
Minden jót!
Helo sajnos nem tudok ott lenni holnap mert nincsenek kesz az idomok a pengemre! szerettem volna elmenni egyet menni veletek! Ket melotarsam ott lesz, meg az ido is jo lesz allitolag. Mentem volna de nem tudok. Olcso benzint gumifakat, jo gurulast kivanok mindenkinek aki ott lesz!
Sziasztok!
Tex. motoros ruhát szeretnék vásárolni magamnak, és a feleségemnek is.
Tudna valaki javasolni Pécsen motorosboltot, ahol van választék, és árukészlet?
Kaposvári vagyok, és itt lóf...t nem lehet kapni.
Délután valaki 1 kis gurulás?
Megnézni megvan-e még az Orfűi tó:)
Tudtok olyan boltot Pécsett,ahol esetleg 50-s Derbi GPR-hez tudok alkatrészeket vásárolni/rendelni?
Köszönöm!
Gyönyörű időre való tekintettel kéne egy kis motoros strandolós valamit összedobni.
Kinek van kedve hozzá?
Válaszotokat előre is köszönöm..:-)
Na vajon melyik a sor2?
Sebaj, kedden megyek beszélni a szakival kipuff ügyben...
Minden jót, aztán ha valaki gurulni szeretne és ír ide az oldalra, szívesen elmegyek!
Majd legközelebb ha tudsz akkor jössz, remélem a mai nap jó lesz és sokan leszünk, akkor szeretnék majd egy szezonzáró gurulást is összehozni, kicsit nagyobb volumenüt, de ez még a jövő zenéje:)
Minden jót!
Tex. motoros ruhát szeretnék vásárolni magamnak, és a feleségemnek is.
Tudna valaki javasolni Pécsen motorosboltot, ahol van választék, és árukészlet?
Kaposvári vagyok, és itt lóf...t nem lehet kapni.
Köszi! Üdv.!