Nálad lehet így van, nekem kicsit más gyerek korom volt én kiállok a barátaimért, ha igaza van, ha nincs akkor nem, de nem hagyom hogy sértegesség, azt meg hogy hozzányúljanak pláne nem. Nekem az nem tetszik hogy engem is sértegettél amikost szerintem teljesen normálisan, nem bunkó vagy lekezelően szóltam pedig úgy szoktam. Tehát egy bambi mellett szívesen beszélgetnék, motorosok vagyunk hátha van még annyi a motoroskvan hogy kulturáltan meg tudjanak beszélni dolgokat
pl: ha egy barátomat sértegeted az a ti dolgotok.Én nem szólok közbe. Az a gyerekes ahogy ugrottál Bálint barátod után. Ezért mondtam. majd egy kávé mellett dumálunk.
ezt ne, tökmindegy menyit szerel valaki, ha neki más a motorozási stílusa... egy crossos versenyszerelő tuti azt mondja hogy a sportmotor nem tetszik neki mert nem az a stílusa
És megint ki kezdte az oltást? Hát megint nem mi, megint Te "szóltál" be nekünk. Tehát még mindig nem értem mért lennénk mi olyan kisgyerekek hogy le kell nézni minket?
Tegyél le az asztalra egy normális magyarázatot hogy miért olyan király az RC8 és itt mindenkielőtt bocsánatot kérek, sőt pihenőn még egy kólára is meghívlak...
Látod az iménti kérdésre is milyen értelmes választ adott.