Ma jobb idő van mint amit holnapra mondanak úgy hogy mi ma megyünk motorozni. Mohács-Feked-Pécsvárad-Orfű. Remélem találkozunk ismerős arcokkal. Szép napot mindenkinek! ;)
Igen szerencsére ma is jó idő van, de hétfőt beszéltem meg az egyik szekszárdi ( kiskecsi ) sráccal, meg így legalább mindenkinek van ideje még helyet csinálni hétfőre és eltud jönni, remélem hétfőn is jó idő lesz, ha nem akkor megyünk majd 7végén! :)
Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!
Tudom Kirol beszelsz, de mi meg mindig nem azok . :) nekunk nincs boltunk meg nincs olyan helyunk hogy bejossz megnezed mink van... Nekunk palyaink vannak ahol ezeket megtartjuk, azert mondtam az oldalt hogy nezd meg:) tudtam hogy osszekevered, de mindenki sajnos pedig mi a park elott 2 evvel jottunk letre.
Akkor bocs, ti az iparosház melett vagytok egy utcában azzal. Rákóczi út. Ha jól sejtem. Ha igen akkor voltunk sztem együtt airsoftozni is a Zolival, pécsen van military boltja..
szerintem te a mecsextreme parkról beszélsz!:)
nekünk semmi közünk nincs hozzájuk, csak annyi, ha van paintball mi csináljuk meg nekik! mi csak extrém sportokkal foglalkozunk, vadvizi evezés, tandem ugrás, búvárkodás, paintball, falmászás...
Paintballozni néha járok, nincs felszerelésem, Airsoftoztam nagyon sokat, most adtam el a puskát, táskát kellékeket, sajna ennyi hobbit nehéz fenn tartani, de azért megyek majd lövöldözni, de bérlem a műszert (Paintball). Ruhám az van:) A vásártérhez szoktunk járni.
jah értem:) akkor várunk majd 2 hónap múlva:)
szép a motor!
látom szeretsz paintballozni, jársz is valahova, vagy csak van felszerelésed és egyéni jellegként?
Szerintem csatlakozunk hozzád mi is! :D
Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!
Üdv.: András
Egy meghívó számotokra....: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4608&session_id=5.1ePmO4L
3o5370
Köpönyeg szerint jövô héttöl ismét minden napra jut egy kis esô!
gsx-r 600 (2001) keresek generátort! ha tudok jó áron használhatót írjatok!
köszi!
nekünk semmi közünk nincs hozzájuk, csak annyi, ha van paintball mi csináljuk meg nekik! mi csak extrém sportokkal foglalkozunk, vadvizi evezés, tandem ugrás, búvárkodás, paintball, falmászás...
szép a motor!
látom szeretsz paintballozni, jársz is valahova, vagy csak van felszerelésed és egyéni jellegként?