Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

napsütés van 22-23 fok
Lehet énis jövök, pécsen milyen idő van / lesz?
Ha jó idő lesz,és az nem jön közbe valami akkor lehet én is veletek tartanék!
Hali!Kérek egy gyors túra infót!Délután szép idő lesz,mennék valamerre!Ha főnököm bele nem köp a levesbe...
Szeva!

Szerintem csatlakozunk hozzád mi is! :D
Ma jobb idő van mint amit holnapra mondanak úgy hogy mi ma megyünk motorozni. Mohács-Feked-Pécsvárad-Orfű. Remélem találkozunk ismerős arcokkal. Szép napot mindenkinek! ;)
Igen szerencsére ma is jó idő van, de hétfőt beszéltem meg az egyik szekszárdi ( kiskecsi ) sráccal, meg így legalább mindenkinek van ideje még helyet csinálni hétfőre és eltud jönni, remélem hétfőn is jó idő lesz, ha nem akkor megyünk majd 7végén! :)
ja hogy hétfő?! :) már azt hittem hogy ma. ma is jó idő van...
szerintem én is csatlakozok egy darabig! :)
Szívesen jönnék! Javaslok egy kis Orfűi kiruccanást, én még nem voltam arra :)
Hali mindenkinek!

Hétfőn kora délután ( JÓ IDŐ ESETÉN! ) tartunk 1 kis közös gurulást! Akinek van kedve csatlakozni, szívesen várom, várjuk a Pláza parkolóban, a hátsó bejáratnál! Találkozó 14:00, aztán közös megbeszélés alapján eldöntjük merre guruljunk!

Üdv.: András
Szevasztok !
Egy meghívó számotokra....: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4608&session_id=5.1ePmO4L
3o5370
Ki kell használni a hétvégi jó idôt!
Köpönyeg szerint jövô héttöl ismét minden napra jut egy kis esô!
Hétvégén biztos, hogy jó idő lesz/van a motorozáshoz!
És végre az esõ sem esik,és a szél is elcsendesedett!
Hétfőn volt az utolsó hozzászolás, biztos mindenki motorozik mert olcsobb a benzin.
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
sziasztok!

gsx-r 600 (2001) keresek generátort! ha tudok jó áron használhatót írjatok!
köszi!
Tudom Kirol beszelsz, de mi meg mindig nem azok . :) nekunk nincs boltunk meg nincs olyan helyunk hogy bejossz megnezed mink van... Nekunk palyaink vannak ahol ezeket megtartjuk, azert mondtam az oldalt hogy nezd meg:) tudtam hogy osszekevered, de mindenki sajnos pedig mi a park elott 2 evvel jottunk letre.
Akkor bocs, ti az iparosház melett vagytok egy utcában azzal. Rákóczi út. Ha jól sejtem. Ha igen akkor voltunk sztem együtt airsoftozni is a Zolival, pécsen van military boltja..
szerintem te a mecsextreme parkról beszélsz!:)
nekünk semmi közünk nincs hozzájuk, csak annyi, ha van paintball mi csináljuk meg nekik! mi csak extrém sportokkal foglalkozunk, vadvizi evezés, tandem ugrás, búvárkodás, paintball, falmászás...
Szuper! Rengeteg jót hallottam rólatok, én még nem voltam ott fenn, de egyszer tuti benézek. Te ott dolgozol?
jahh értem, csak azért kérdezem mert én azzal foglalkozok, nyugodtan nézz utána www.mecsextreme.hu weboldalon:)
Paintballozni néha járok, nincs felszerelésem, Airsoftoztam nagyon sokat, most adtam el a puskát, táskát kellékeket, sajna ennyi hobbit nehéz fenn tartani, de azért megyek majd lövöldözni, de bérlem a műszert (Paintball). Ruhám az van:) A vásártérhez szoktunk járni.
jah értem:) akkor várunk majd 2 hónap múlva:)
szép a motor!
látom szeretsz paintballozni, jársz is valahova, vagy csak van felszerelésed és egyéni jellegként?