Nem igen érdekelnek ezek a parasztvakítások, megvan a véleményem a motorról, de mindenkinek szíve joga dönteni...Én tuti nem adnám oda a gixert egy KTM-ért, de hát Ő tudja ..
Mondtam, bocsánat hogy összetörtem a lelki világod, akkor nem hulladék, viszont még mindig nem érvelted meg hogy mi olyan jó benne, de lényegtelen, valószinű nem is tudod. Kívánom hogy tudd megvenni és használd egészséggel!
Na Te csak hallgass! Lassan mindenki kezd megzakkanni ez a tetű idő miatt,(főleg én,mert most jöttem haza németből és a motort sem láttam 5 hétig ), Te meg baszogatod itt a motorosokat
Inkább melót szereznél nekem
Nem, nem csak az olasz.Épp ez az. Kinek ez,kinek az ,egy motor vagy bármi vásárlás érzelmi döntés és kijelenteni egyöntetűen, hogy ez a jó az meg a szar....nem lehet.
Na végre! Legalább felpezsdült kicsit az élet itt a fórumon
Kellet nekem felhozni az RC8-at.....
Én nem tudom, hogy hulladék vagy sem, nem is mondok róla véleményt. Endúró, és cross kategóriában egy elismert motor a KTM, ezért nem biztos hogy a sportgépe egy hulladék. Fene tudja..... a Ducatira is azt mondják, hogy a "motorok Ferrarija", mégsem hallok róluk sok jót. Általában mindenki a sajátját dicséri. RC tulaj nem sok van, gondolom az ára miatt. Nekem személy szerint nem nagyon jön be az RC8 kinézetre, de a hangjukba szerelmes vagyok az biztos. Nyáron találkoztam 1-el Mecseknádasdnál, de előtte sem, és azóta sem láttam máshol.
Kitartás srácok, lassan jön a jó idő
MIÉRT NEM OLVASSÁTOK EL EZT? SZERINTEM NEM ROSSZ,ÉN SPEC KIPRÓBÁLNÁM HOSSZABB TÁVON.
Inkább melót szereznél nekem
La passione ci guida? Tán' tudsz valamit?
Kellet nekem felhozni az RC8-at.....
Én nem tudom, hogy hulladék vagy sem, nem is mondok róla véleményt. Endúró, és cross kategóriában egy elismert motor a KTM, ezért nem biztos hogy a sportgépe egy hulladék. Fene tudja..... a Ducatira is azt mondják, hogy a "motorok Ferrarija", mégsem hallok róluk sok jót. Általában mindenki a sajátját dicséri. RC tulaj nem sok van, gondolom az ára miatt. Nekem személy szerint nem nagyon jön be az RC8 kinézetre, de a hangjukba szerelmes vagyok az biztos. Nyáron találkoztam 1-el Mecseknádasdnál, de előtte sem, és azóta sem láttam máshol.
Kitartás srácok, lassan jön a jó idő