Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. megnézem.Nem vagyunk túl sokan, egyre fogyatkozik a létszám sajnos.Mennek ki külföldre...
Írtam neked email-t!Nem,nem ismerem,de utána nézek mindenképp!Lehet akkor legalább nem egyedül megyek felétek!:)Amúgy mekkora a banda,ha banda?
Sziasztok.Ezt a motrot ismeri valaki?http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nx_650_dominator_do
minator_rendszamos-5102033
Szia!Írtam az email címedre!Így már megtalálsz ha nem vagyok itt.
Hát igen egy műszaki nem árt .Akkor majd csatlakozol később.Most még én se tudok menni mert tönkre ment az aksim. Vismayort nem ismered?Ő is Szigetvári.
Szia!Örülök,hogy rám írtál!Pécs?Nem nem vagy/tok messze!Szívesen megyek vele/tek,igaz,ebben a hónapban még nem fogom erőltetni a témát,még a műszaki vizsga is vissza van!Adnál valami elérhetőséget?Az én email címem az adatlapomon van!Gondolom ide nem akarod kiírni!Szia
Ha nem vagyunk túl messze neked Szigetvártól akkor várunk szeretettel:)Egyedül tényleg nem jó menni.
Sziasztok!
Látom nem nagyon zajlik itt az élet.Pedig lassan itt az ideje felpezsdülni...jön a jó idő! A héten mehetnénk egy kört csak az aksit kell megvárnom,hogy megérkezzen.
Üdv!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Helló!Van két db mitas 120/90/18,90/90/21 es enduro gumim 98%os állapotban,és szeretném eladni!Ha valakit érdekel,szóljon!Köszi
Szevassztok!Drz400e supermotom van,és csatlakoznék egy környékbeli bandához.Egyedül kicsit unalmas.Szigetvár.
Szia Zsolti!

Jövök, amint tudok, hét eleje rohangálós, de mindenképp benézek valamelyik nap!
Köszi!
Z
jön még Gsxr 600 2010
Dl650 05
BMW R1200r 07
Szia!

Jött egy pár mocim hátha érdekel

z-1000 sx 2011
z-1000 2010
zzr-1400
gtr-1400
bmw k1200s
stb
Itt van a cucc Zalaegerszegen!
Na ezen jól összekaptatok, nem az egyik hitelező vagyok ígérem Facebook-on se válaszol, úgy látszik reménytelen....
Te hokicsira
Nem, nem vagyok barát. Mindössze egy ismerős. De rühellem az ilyen senkiházi kárörvendő faszkalapokat, akik az interneten jellemtelenül és arctalanul fikáznak másokat. Szánalmas, ha valaki annak örül, ha a másiknak rossz. Tipikus.
Ezek tények! okoska te vagy talán az utólsó barátja?
Még szerencse, hogy vannak jóindulatú emberek Gratula
Menekül a piszok a hitelezöi elöl!
Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a megamotorssal? Van egy nagy felirat, hogy eladó, de motorok, termékek még vannak. Van egy papír a bejárati ajtón, hogy szabadság miatt zárva, mellette egy mobilszámmal amit nem vesz fel senki, a Wéber Tomi régi 30-as száma pedig már nem él.... Valahogy el kéne érjem, ha valaki tud, segítsen .
Szia! Ha profi munkát akarsz, akkor Katayunga (Mayer Zsuzsanna). Nekem bőrruhát tisztított, és meg vagyok elégedve a munkájával. Nincs közel (Pesten), de futár hozza viszi a cuccost. Próbáld meg felhívni, hátha egyszerűbb ha felviszed és meg tudod várni.
Sziasztok!

Kéne segitség! A motoros bőrruhámra kéne felvarrni 4 felvarrót. Ki tudja ezt megcsinálni? Köszi!
Rendben van!