Most hallottam infót az Árpádtető előtti balesetről, hogy a kozármislenyi motorosok ugyan vétlenek voltak, apa-fia ült a motoron és a fiúról azt mondták egyik lába súlyosan sérült. Remélem nem igazak a hírek
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
E-mail: dewil666@vipmail.hu
Most nézem BAMA-n a balesetet, hát érdekes... István akna felől kanyarodott ki a Hiace lefele Pécs felé, és a Mánfa felé hatadó motorossal ütközött össze frontálisan, de a Hiace már a saját sávjában volt annak is a legszélén és a motoros középen kapta el. Nem igazán tudom elképzelni mi lehetett. A kommenteket meg el ne olvassátok ott mert csak idegesek lesztek...
Ha Bajára mentek, látogassátok meg Bálind Matyi bácsit. Nem fogjátok megbánni, egy élmény a kisöreg! (83 éves, kb 200 lovas Ducatival megy kicsit gyorsabban, mint mi.....)
Sziasztok!
A srácnak jobbulást kívánok én is!Ma már engem is ezzel traktáltak,hogy mit írt az újság a balesetről eszméletlen mennyi hazugságot össze tudnak írni a motoros balesetekről.Tegnap elém is kijöttek a komlói úton a víztoronynál az egyik kanyarba meg szembe jött egy furgonos ...és még a motorosokat szidják..
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
E-mail: dewil666@vipmail.hu
JOBBULÁST !
A srácnak jobbulást kívánok én is!Ma már engem is ezzel traktáltak,hogy mit írt az újság a balesetről eszméletlen mennyi hazugságot össze tudnak írni a motoros balesetekről.Tegnap elém is kijöttek a komlói úton a víztoronynál az egyik kanyarba meg szembe jött egy furgonos ...és még a motorosokat szidják..
H2