Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hallottam infót az Árpádtető előtti balesetről, hogy a kozármislenyi motorosok ugyan vétlenek voltak, apa-fia ült a motoron és a fiúról azt mondták egyik lába súlyosan sérült. Remélem nem igazak a hírek
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
E-mail: dewil666@vipmail.hu
Sajna nem tudom
Beleolvastam a hozzászólásokba. Röhej. Lehet tudni ki volt a szerencsétlenül járt társunk? Valami Márkót emlegetnek a hozzászólásokban!

JOBBULÁST !
Zsírcápa
Oksi ott leszünk!
Hali mindenki Holnap találka 10 órakor Zsolnay V. úti OMV kútnál aztán megyünk Baja
Most nézem BAMA-n a balesetet, hát érdekes... István akna felől kanyarodott ki a Hiace lefele Pécs felé, és a Mánfa felé hatadó motorossal ütközött össze frontálisan, de a Hiace már a saját sávjában volt annak is a legszélén és a motoros középen kapta el. Nem igazán tudom elképzelni mi lehetett. A kommenteket meg el ne olvassátok ott mert csak idegesek lesztek...
Igen már hallottam róla ha úgy jön össze lehet begurulunk hozzá is
Mi van a sráccal? Tudsz róla valamit?
Ha Bajára mentek, látogassátok meg Bálind Matyi bácsit. Nem fogjátok megbánni, egy élmény a kisöreg! (83 éves, kb 200 lovas Ducatival megy kicsit gyorsabban, mint mi.....)
Ki jön holnap Bajára?
Sziasztok!
A srácnak jobbulást kívánok én is!Ma már engem is ezzel traktáltak,hogy mit írt az újság a balesetről eszméletlen mennyi hazugságot össze tudnak írni a motoros balesetekről.Tegnap elém is kijöttek a komlói úton a víztoronynál az egyik kanyarba meg szembe jött egy furgonos ...és még a motorosokat szidják..
A mai újság meg azt irja a tempotól kisodrodott ugy ütközött a furgonnal. Hihetetlen hogy hazudnak!
Sajnos itt Pécsen is leszarják a mocisokat. Nincs más nekünk kell jobban figyelni
A fax kivan már a figyelmetlen majmokkal.Az ilyen gyökereknek kéne bevonni a jogsiját örökre akkor meggondolnák az emberek hogy hogyan vezetnek.
Egy Márkó nevű srác volt egy kis Bandittal. De nem elesett, hanem kihajtott elé egy furgon. Jobbulást Neki, remélem felépül!
Tudja valaki hogy ki esett ma 17 óra körül a komlói úton? A cimbim ondta hogy volt helikopter is
Megyek a csöért nem felejtetemm el. Akkor jó mocizást ebben a szutyok idöben .
Én benne lennék, egy ilyen 24 órásban.:-) 6 év navigálás rallyban talán nem múlt el nyomtalanul, mondjuk mérget azért nem vennék rá. :-D

H2
Akkor kell motorozni Misy, ha jólesik!Még nem jöttél a Gábor vízcsövéért.Mi is készültünk délután egy kicsit...
Imádom a vasárnap du. -t mikor esik.
Mi délben ott zabáltunk,és utána húztunk bonyhád,szálka,bátaszék-re
3 óra fele pedig sok motoros volt a pihenőnél, a kékkel mentem egy kört arra
Én Uránban lakom és hallani ahogy a Kertvárosi élkerülőnél bizony húzzák rendesen a gázt!