Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos szép lehetett ,a segged meg majd megszokja...nekem egy kis belföldi túra maradt vasárnap.De az is jól esett,végre!
Szia!
Mi a helyzet?
Motorod összeállt már?
Ja ja jó volt
Plitvicei tavaknál már voltam, igaz nem motorral, de széphely érdemes megnézni, és kurvajó szerpentinek vannak a környének jó minőségű útakkal
Pécsvárad - Senj - Zadar - Plitvicei tavak - Pécsvárad 1430km felejthetetlen helyekkel, extrém módon zsibbadó seggel
soselehet tudni
..lehet, nyulak voltak, motorosnak öltözve...
Hali, boldog nyuszit mindenkinek
Volt tegnap valami felvonulás? Fater mondta hogy látott autóból pár motorost nyuszinak öltözve
ja, én is....
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Ma Villányba e voltunk
1.Torma Yamahája,amit elboltolt.
2.Alvics vasa
3.Buell jóság
4.HD csoda
5.Én pacim ;)
Pécsen valaki vág slicket?
Már mindegy, mert vettem azóta
Már eladtam bocsi.... nesztek milyen szépek vagytok....
Szia. Most péntek meg szombaton du. 15-17 óra körül vasárnap az ünnep biztos lesz valaki .
Most hétvégén gyülekeztek valamikor a Pihenőnél?
yardilag milyen volt a felállás?
Egyik szebb mint a másik
Vasárnap délután .
tata! A régi túrakormányod megvan a Banditról? Most kaptam az infót, h a több napja rendelt új kormányomnak se híre se hamva, hétvégére meg kellene egy
Sziasztok!

Használt motorgumik érkeztek 95% minőségben!
120/70
180/55
190/50
195/65
195/75
STB
Rengeteg motoros volt ma Pécsen. Sajnos még legalább1 hónap amire a sajátomra ülhetek. De hála Isten a barátnőm tesójának van egy R6-ja és nyúzhattam egy picikét
bocsi
Jaaa, nem is mondtam! Dunaszekcsőnél villant fel az üzemanyagjelzőm, és onnan nem értem haza! A házunktól kb 1km-re pont a várnál elfogyott. Nem mentem 40km-t sem. Mondanom sem kell, hogy onnan elég jelentős dombocskát kell megmásszak mire hazaérek....
Mától egymás mellett alszik a két testvér, vagy barát - barátnő de ha így van, remélem egyik reggel lefial az egyik egy kis 650-el újba