Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsírkréta
Na akkor 11.15-kor a MOL kúton vagyok!
Háát pont Vanyeknak...

Nem gond amúgy.
Akkor 11kor addig nézem a F1es cirkuszt
Akkor 11 után indulunk innen Pécsről és megállunk Pécsváradon a Mol kútnál aztán megyünk tovább! Okés?
Megvárunk Karter Akkor találka a Forma 1 után
Írjatok majd egy pontos dátumot mikor indultok, lehet itt Pécsváradon beszállok az alakzatba a kútnál
Joó estét!
Nem lehetne kicsit később? Megnézném a Forma-1-et
, és annak kb 11-kor lesz vége.
Nem. Holnap jobb idő lesz Ha mondjuk Baján keresztül jöttök akkor: Baja-Bátaszék-Szálka-Bonyhád-Magyaregregy-Hosszúhetény-Pécs-Abal
iget-Orfű-Magyarszék-Pécs-Mohács-Bátaszék-Baja Első két harmada sok kanyar meg dombok hegyek meg tó meg ilyenek, vége harmad meg jó tempós levezetés Ez így kb 240 km
Kössz az infókat ! remélem holnap is ilyen jó idő lesz.
Kanyarvadászatra készülünk.
Remélem nem gond, hogy megadtam.
Pécs-Kaposvár-Szigetvár is haladós szerintem fasza de ott van Pécs Abaliget-Orfű-Magyarszék-Pécs sok kanyaros meg Pécs-Hosszúhetény-Magyaregregy-Szászvár-Bonyhád szintén sok kanyaros
Hát az attól függ mi számít motoros útszakasznak? Pécs és Bonyhád között haladós a tempó Bonyhád-Szálka-Bátaszék lassú szakasz sok kanyar de gyengébb út minőség aztán Bátaszék-Mohács nagyon fasza út tempós haladás és Mohács-Pécs még tempósabb
Sziasztok!

Békés megyéből gurulnánk holnap Pécsre. Mely utakat járjuk be? motoros útszakaszokra gondolok. Köszi
Ok akkor legyen 10:30 Omv kút! (Zsolnay út)
Ok mikor, hol?
Köszi a közreműködést
Ott leszek.
Holnap egy karika? valami ilyesmire gondoltam: Pécs- Szálka(itt egy kis pihi a tó parton)-Bátaszék-Dunaszekcső(itt egy kis palacsintázás az Arénában)-Mohács-Pécs Kb. 140 km Indulás valamikor érkezés órákkal később
vanyek82@gmail.com
Szia!
Ha adsz egy email címet elküldöm az övét.
Ide azért nem szeretném kiírni.
Kopasz!
Hogy lehet Téged elérni? A következő hétvégi horvát úttal kapcsolatba érdeklődnék, hogy hogy lesz mert én is mennék. Nem tudom jönnének-e innen mások is...
Újdonság a motor vezérlésben!
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
Akinek kell gumi szóljon bátran!
Pirelli Dragon supercorsa slickek 95%osak 20eFt/garni!
Conti raceattack hátsók 16eFt uj 27eFt!
Dunlop D211 Gp 40eFt/Garni 95%osak!
Holnap elhozom a kéket, vegyítek egyet és a maradékot eladom De durva mennyire fáj a csuklóm tőle... csak túrakormányos motorjaim voltak eddig, egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy így huzamosabb ideig tudjak motorozni vele. Túl érzékeny vagyok Angliából már úton vannak az alkatrészek az átalakításhoz