Nem. Holnap jobb idő lesz Ha mondjuk Baján keresztül jöttök akkor: Baja-Bátaszék-Szálka-Bonyhád-Magyaregregy-Hosszúhetény-Pécs-Abal
iget-Orfű-Magyarszék-Pécs-Mohács-Bátaszék-Baja Első két harmada sok kanyar meg dombok hegyek meg tó meg ilyenek, vége harmad meg jó tempós levezetés Ez így kb 240 km
Pécs-Kaposvár-Szigetvár is haladós szerintem fasza de ott van Pécs Abaliget-Orfű-Magyarszék-Pécs sok kanyaros meg Pécs-Hosszúhetény-Magyaregregy-Szászvár-Bonyhád szintén sok kanyaros
Hát az attól függ mi számít motoros útszakasznak? Pécs és Bonyhád között haladós a tempó Bonyhád-Szálka-Bátaszék lassú szakasz sok kanyar de gyengébb út minőség aztán Bátaszék-Mohács nagyon fasza út tempós haladás és Mohács-Pécs még tempósabb
Holnap egy karika? valami ilyesmire gondoltam: Pécs- Szálka(itt egy kis pihi a tó parton)-Bátaszék-Dunaszekcső(itt egy kis palacsintázás az Arénában)-Mohács-Pécs Kb. 140 km Indulás valamikor érkezés órákkal később
Kopasz!
Hogy lehet Téged elérni? A következő hétvégi horvát úttal kapcsolatba érdeklődnék, hogy hogy lesz mert én is mennék. Nem tudom jönnének-e innen mások is...
Újdonság a motor vezérlésben!
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
Holnap elhozom a kéket, vegyítek egyet és a maradékot eladom De durva mennyire fáj a csuklóm tőle... csak túrakormányos motorjaim voltak eddig, egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy így huzamosabb ideig tudjak motorozni vele. Túl érzékeny vagyok Angliából már úton vannak az alkatrészek az átalakításhoz
Nem gond amúgy.
Akkor 11kor addig nézem a F1es cirkuszt
Nem lehetne kicsit később? Megnézném a Forma-1-et
, és annak kb 11-kor lesz vége.
iget-Orfű-Magyarszék-Pécs-Mohács-Bátaszék-Baja Első két harmada sok kanyar meg dombok hegyek meg tó meg ilyenek, vége harmad meg jó tempós levezetés Ez így kb 240 km
Kanyarvadászatra készülünk.
Békés megyéből gurulnánk holnap Pécsre. Mely utakat járjuk be? motoros útszakaszokra gondolok. Köszi
Ha adsz egy email címet elküldöm az övét.
Ide azért nem szeretném kiírni.
Hogy lehet Téged elérni? A következő hétvégi horvát úttal kapcsolatba érdeklődnék, hogy hogy lesz mert én is mennék. Nem tudom jönnének-e innen mások is...
Elektronika üza és gyújtás szab., különböző térképek és ezek kapcsolhatósága, TC, limiter, gyorsváltó kezelés...stb
Kiegészítő: gyorsváltó, funkció kapcsoló, kábelköteg...stb kívánság szerinti bővítés. Profi cucc kellemes ár
Minden pontos szakmai leírást és fórum hozzászólás itt megtalálható bikeinterceptor.com
Pirelli Dragon supercorsa slickek 95%osak 20eFt/garni!
Conti raceattack hátsók 16eFt uj 27eFt!
Dunlop D211 Gp 40eFt/Garni 95%osak!