Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nalátod..legalább jó pénzt tudsz majd érte kérni...
Hazaértem épségben, és a rendszám is a helyén maradt Itthon vettem észre, hogy milyen gyönyörű szép is a gép
Pont ezért
De hát ez az RTLKlub volt!
Te még hiszel bármelyik gagyitévé riporterének?
Sziasztok!
Nem érdekel valakit Continental SportAttack hátsó gumi 160/60-as méretbe?
Tudnék jó áron, de csak párba eladó és nekem csak az első kellene.
üdv: Sifi
Igazad van, de ez a riporter ugy jött oda hogy a motorosok érdekében forgatnak és bárki elmodhatja a véleményét. Közben a hiradás arról szól hogy kirajzottak az örült motorosok, és csak büntetésekkel lehet öket sujtani! Közben a forgatás allatt két autó is kifordult a zárovonal átlépésével !
én csak álltam a pirosnál de így is félreállítottak, aztán végülis abba sikerült belekötni, hogy nincs tükör. -10ezer
Jól van én nyugodt vagyok. Ez rám nem vonatkozik. Én mindig mindenhol minden körülmények között szabályosan megyek....
gratula! akkor az már V4 :)
Basszus! Most vettem még egy 1000-es SV-t Fél nap alatt lett 2 db is, pedig nem vagyok motorkerskedő
Nehéz lesz azt a Banditot kitörölni az emlékezetemből, nagyon jó motornak kell ennek lennie ahhoz Azt bizton tudom állítani lesz még olyan motorom. Csak azért adtam el mert nagyon jó árat adtak érte, nem az éhezés miatt.
No ezzel egy fokkal vagányabbul lehet kanyarra vadászni mint a nagy bandittal....
Hali Vanyek! Nagy mágus vagy,de kurva szép az új gép!
Itt egy fórumozó már tudja, hogy van egy 1000-es SV-m De most már mindenki más is
Stoner meg tolja hátulról...
Ja ez a Rossi csávó már annyira tudja dönteni a gépet hogy még a lapockája is leér kanyarodás közben
Helló!
Látom van egy 1000-es SV-tek eladó. Ma du meglehet nézni? Most pont az ellenkező irányba megyek a térképen megnézni egyet sajnos
...ez
Ez mekkora...
Fasza jó kis V2-es nem unalmas gép akkor majd ajánlom figyelmedbe az svmédia oldalt
SV 1000 lesz úgy néz ki
Jövőhéten a Hornetet beadom a Red Baronba,becserélem egy 800-as Intruderre,akit érdekel majd nézze meg,sztem a túramotor felhozatalból ez a legjobb
Kanyarban kicsit féltem rajta
Ma letettem a letétet az Intrura,mentem is vele,jóságos canga