De jó volt ma menni egy kisebb kört...
Jah és köszönöm annak a CBF-es vagy Hornet-es kollégának akivel a Komlói úton talákoztam negyed4 körül és intett h a pihenőnél vannak a rend őrei...
hétvégén mindenképp, de nem most, mert elszaródik az idő állítólag. nem egész napos túrára gondoltam, csak egy kellemes gurulásra, megnézni a várromot, meg van ott egy kis tó is
Remélem tudtok segíteni
Szeretnék vásárolni 01' vagy 02' Yamaha R6-ot. Kerestem használt autón és egyéb oldalakon de nem találtam. Ha valaki tud esetleg eladót, légyszi szóljon!
Misi! Van egy Pirelli Diablo 160/60 17-es gumi 2005-ös és egy szezont még le lehet vele motorozni szerintem. Egyenletesen kopott, nincs semmi baja a kopáson kívül. 10eur-ért eladó, vagy azonos értékű forintért + egy bicmac rostos naranccsal kis kólával egyszer
Misi! odaadom ingyen a gumit amit levettem a Bandiról Kurva jó a mintája még, csak van egy 4 centis vízszintes csík a közepén, azon a részen kívül sztem nem is mentek még vele
Szerintem normális banda de mielőtt odaesnél csörgesd meg őket mert sokszor úton vannak és csak valamikor du. nyitnak.
De eddig amiben kerestem őket maximálisan próbáltak segíteni....
Mana Triuphja,Kokó Harleyjee,Én Hornetem,és a futárbácsi Intrudere
Jah és köszönöm annak a CBF-es vagy Hornet-es kollégának akivel a Komlói úton talákoztam negyed4 körül és intett h a pihenőnél vannak a rend őrei...
Remélem tudtok segíteni
Szeretnék vásárolni 01' vagy 02' Yamaha R6-ot. Kerestem használt autón és egyéb oldalakon de nem találtam. Ha valaki tud esetleg eladót, légyszi szóljon!
Köszi!
Tamás
gs 5száz eladó
03:20-tól hallgatós
De eddig amiben kerestem őket maximálisan próbáltak segíteni....
Mit szeretnél tudni róla?
Ha tudok segítek :)