Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kokó gyors faragott magának egy cangát
Hertelendi camping
Mana Triuphja,Kokó Harleyjee,Én Hornetem,és a futárbácsi Intrudere
De jó volt ma menni egy kisebb kört...
Jah és köszönöm annak a CBF-es vagy Hornet-es kollégának akivel a Komlói úton talákoztam negyed4 körül és intett h a pihenőnél vannak a rend őrei...
hétvégén mindenképp, de nem most, mert elszaródik az idő állítólag. nem egész napos túrára gondoltam, csak egy kellemes gurulásra, megnézni a várromot, meg van ott egy kis tó is
Kedv az van, csak az idő kevés. Mikorra tervezed?
lenne kedve vkinek egy határon túli (50km) túrához? esetleg onnan eszék és úgy vissza
Megnézem. A használt autón 99-est hirdetnek!
hali pécsen az rmc ben mintha láttam volna egy yamahát azt hisziszem 6 os nézd meg hali
Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni
Szeretnék vásárolni 01' vagy 02' Yamaha R6-ot. Kerestem használt autón és egyéb oldalakon de nem találtam. Ha valaki tud esetleg eladót, légyszi szóljon!

Köszi!

Tamás
Vanyek! Úgy tűnik meg meglesz oldva a probléma egy új BT16 beszerzésével !De a kaja részemről áll. Segítettél már eleget
kis krumpli nem kóla, túl gyorsan kijönne ha a kólát naranccsal innám
Misi! Van egy Pirelli Diablo 160/60 17-es gumi 2005-ös és egy szezont még le lehet vele motorozni szerintem. Egyenletesen kopott, nincs semmi baja a kopáson kívül. 10eur-ért eladó, vagy azonos értékű forintért + egy bicmac rostos naranccsal kis kólával egyszer
Zene füleimnek http://youtu.be/x3-PKYm4Yjc
03:20-tól hallgatós
A motogphirek.hu oldalon ajánlanak linket ahol elméletileg lehet nézni a gp futamokat gyakorlatilag a középső nálam eddig qrva jól működik
Vanyek Te egy Úr vagy! A méret viszont nem stimmel szerintem...
Misi! odaadom ingyen a gumit amit levettem a Bandiról Kurva jó a mintája még, csak van egy 4 centis vízszintes csík a közepén, azon a részen kívül sztem nem is mentek még vele
Én is gumit szeretnék tőlük,mert a Zsoltinál csak párban van
hali én gumit vettem a sráctól korrektnek tünt es az ár is nagyon jo volt meg nagyon jo állapotu
Köszi az infót.
Szerintem normális banda de mielőtt odaesnél csörgesd meg őket mert sokszor úton vannak és csak valamikor du. nyitnak.
De eddig amiben kerestem őket maximálisan próbáltak segíteni....
Gusztálom az egyik eladó mocijukat (Thundercat)...
Hali.
Mit szeretnél tudni róla?
Ha tudok segítek :)
Erről a Redmotors-ról tud valaki valamit mondani?
Csak párban tudom adni a gazdi nem adja el külön!