Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen? Ugyanilyen másik színben?
Olcsón vettem, jól eladtam. De lesz helyette másik mindjárt
Miért?
Pedig milyen szép volt. Alig ment még,és fiatal,nagy,kényelmes. Nem sajnáltad?
Most nem tudok menni egy darabig motorozni mert eladtam a motort ma
Én sem vagyok milliárdos, de egy éjszakát ki tudok fizetni azért meg némi tápanyagot a szervezetemnek meg a Banditnak Kopaszt-t még azt mondták érdekli a dolog, várom az Ő válaszát is.
Engem érdekel csak anyagilag nem tudom szponzorálni. De tavaly arra voltam a Bandit.hu-val és elég jó volt. Főleg onnan menni délnek végig a tenger parton Az adatlapomon a képek ott készültek....
Hétvégente igazán aktivizálhatnánk magunkat már. Húsvétkor egy csipet csapat megy Horvátországba Senjbe ami ottalvós lesz. Érdekel innen valakit esetleg?
Mert nem én szerveztem. Egy barát barátjának a barátja és mi is már létszámon felül voltunk. Ha én szervezem akkor szólok nyugodtság van és akkor a tempó se chopperes lesz Most már tudjuk hol van és hogy érdemes is elmenni odáig úgyhogy mehetünk is bármikor
És miért nem szóltál, hogy mész? Túl kevés betűt írnak ide a népek mostanában, télen nagyobb volt a forgalom...
Itt van a csárda.
Itt meg a kilátó.
Suza. Horvátország. Kovács csárda. Meg mellette valami kilátó ahonnan lehet látni a Szerb oldalt meg a Magyart is asszem....
Én eddig még soha nem hallottam róla de tényleg megéri elgurulni oda kajálni egyet....
Vazze annyit zabáltunk jól jött volna utána egy chopper....
Mindez hol volt?
Túl nyugis. De a kaja az tényleg valami qrva jó volt
jóvan-jóvan

motor-haz.hu
haj na milyen volt a tura tata papa
Na ez aztán az infó most már mindent tudunk róla
Tudtok valamit az új motorkereskedésröl a plázánál?
Vasárnap Jerez !http://www.motogp.com/en/event...
Csak a miheztartás végett
Valszeg a race után délután már fent lesz az nCore-on
Április 09. Barcs:
Még jó hogy zárt bukó volt rajtam, a Harley és a kipucolt kipufogójú Triumph között megsüketültem volna
A faberakásos felni sem gyenge,és még gyertya is volt benne,mindenre figyeltek
Én is mentem egy karikát ma, a chopperes urakkal találkoztam is. A mánfain pedig nekem szerintem egy GSR-es illető jelzett, h a szokott helyen rendőség van
Hány lovas?