Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg vasárnap is voltam Orfűn, de akkor csak egyedül.
Tegnap mentem arra egy haverommal, nem vasárnap.
Nem Te mentél véletlen vasárnap du. Magyarszék és Komló között 2 személlyel?
Nem érdemes túl sok kommentet olvasni ilyen hírnél, csak a szokásos közhelyekből fakadó sablonok köszönnek vissza. Válaszolni rájuk meg végképp hiábavaló.
Jaja, ott pihiztünk a padon, lusták voltunk a büféig menni szocializálódni.
Elolvastam! Egy 50-es robogóval követte el ezt az "őrült száguldást a donor jelölt". Érdemes elolvasni a sok gyökér, motorosokat fikázó hozzászólását. Volt olyan paraszt aki lelkesedett, hogy legalább egy potenciális gyermek gyilkossal kevesebb van az utakon.
Jobbulást kívánok Neki, és remélem hamarosan ismét tud motorozni. ( Van nagy motorja is!)
Steve! Láttalak Titeket Orfűn a gátnál. Intettem is, csak autóval voltam.
Na ez kemény ,igaz hogy sokan vannak,de így kinyírni egymást...
Na de finom volt ez a hosszú hétvége, remélem mindenki annyit motorozott, amennyit akart.
Köszönöm ezúton is annak a narancssárga Swiftesnek és utána nem sokkal jövő motorosnak, akik jelezték, hogy Orfű felé menet Pécs határában mérnek a sünök. Ugye ott van egy 40es tábla...
Beleolvastam a tegnapi motoros baleset hírbe Bamán, és az 51-es kommentben jelentkezett a balesetes, egyben van, lába törött 3 helyen. Ez relatíve jó hír, híradás alapján rosszabbra lehetett gondolni.
Ezért kell hangos kipufogó ha már nem látnak.....
Hajjaj.... ezt meg ne gyakoroljuk...
Vazze ez beszarás..... na Gabó ezt gyakoroljuk a bütykös gumisoddal....
Ki dobta el?
Tudtok valamit, ki dobta el a vasat ma délután Orfűn?
A héten vagy jövő héten meg lesz a gumi egy délután alatt össze dobom és már figyelem is a szervezést, általában szabad vagyok hétvégén és veletek tartanék ha minden oké.Kawazsoltinak a válaszára várok
van egy extra jó várrom kis tóval Drávaszabolcstól olyan 60km-re. azt érdemes megnézni
Vagy Balaton fele, vagy a Duna környéke Mohács-Szekszárd között nagyon jó úttal. De én azt mondom, h irány Horvátország, itt vagyunk tőle 20-25km-re és a túloldalon mintha másik világba motoroznánk, olyanok az utak, én oda vágyom főleg.
Hát ja. Én is keddre terveztem gurulást mert ma lett volna egy csomó dolgom de amikor reggel fölkeltem qrvára nem volt kedvem neki állni egyiknek sem inkább leléptem otthonról....
Legközelebb többen megyünk egy jó előre megbeszélt időpontban mert szerintem nagyon jó helyek vannak arra felé Már most neki lehet állni szervezni akár....
Dízel kocsim van és kúton még nem tankoltam vele soha, ma beindult a motoros szezon és lementem a kútra, raktam bele 4 ezerért és 2-3 óra múlva villogott megint. Kicsit ideges lettem. Iszonyatosan drága a folyadék, eddig is drága hobby volt a motorozás, de most... a végén még az A-s jogsimat is el kell adnom
Vanyek!Menny a pi.......
én nem terveztem, hogy ilyen nagyot megyek ma. ha nem zaklat faterom a permetezővel, akkor talán utólérem Tatát. így egyedül is fasza volt, rengeteg motoros volt. csak az a k..va benzín ne kerülne ennyibe
Misi! Szopni tudni kell
Heló Nekem is jó volt a napom... ásót ragadtam és fel ástam a kertet anyósnál
Ebknt voltam az Orfűi szakaszon is du. de nem láttam semmit...
Mondjuk nagy a balesetveszély az igaz. 3x kanyarodtak ki elém tanyáról meg ház elől, mindig 70 év körüli papák voltak
Csak azt tudnám miért nem előtte beszéljük ezt meg egy nappal? Miért mikor indulna mindenki kb akkor előtte egy órával ír Én össze vissza kavircoltam kismegyénkben, megnéztem volna én is a Balcsit
ja-ja ... sajnos igen... de én nem tudok semmi konkrétumot...
Motoros baleset volt ma a Mecsekben?