Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze akkor szerintem pont egy két perccel kerülhettük el egymást! Legközelebb majd össze csörgünk

Én meg Keszthely felől kerültem. Szerintem qrva jó volt

Legközelebb mehetnénk csapatostul mondjuk egy kis cseszneki kitérővel.....
hóóó. 3/4 11-kor értem oda, de már nem volt ott senki. siófok füred stb irányban tettem egy kört. az északi parton volt társaság
Megkerülni a Balatont. De laza nézelődős tavasz élvezős nem túl gyors karikát tervezek. fél 11 után ott leszek a Zsolnay V. OMV kútnál!
Ha van kedved gyere oda azt megyünk tovább valamerre....
én is elindulok valamerre. mekkora kört tervezel?
Assszem én is... még valaki? valamikor fél 11 után indulok a Balaton felé!
Na megyek egy karikát végre
Csak hátsó kell mert az első az új!
Párban 20000ft
Szia Egy kb. árat írj légyszi
Szerdán bent vagyok gyere be nézd meg hogy milyen!
Hello! És mennyi lenne egy hátso a lentebb írt méretekkel jó,de használtan?
Nekem van egy pár használt és új Bridgeston!
Hali mindenki

Holnap megyünk motor kiállítás Pestre! Maradt még szabad hely aki szeretne jönni jelentkezzen ne fogja vissza magát!

20 260 49 03
Tata Te egy nagy ember vagy! Igen Vanyek jól tudja 160/60 R17,nem baj ha kicsit kopott,csak fiatal legyen.Elöl BT016 van de nem ragaszkodom hozzá,hogy a hátsó is az legyen Tehát Uraim,és Hölgyem,ha van egy ledobott,de még használható gumitok,akkor vevő vagyok rá!
160/60 17 kell neki
Milyen mekkora gumi kell rá? Milyet szeretnél rá? Oszd meg velünk hátha valakinek van elfekvőben vagy tudunk szerezni occsoé és akkó jöhetsz
Nagyon nehéz megállni Heti 2-3 napot dolgozom,itt a jó idő Én meg nem tudok motorozni Az ideg szét vág
Én hétfőn készen állok már a túrára, tőlem mehetünk! Misi! Azzal a 9 éves gumival légyszíves egy métert se menjél!
Lehet,hogy ez megint elmarad idén?!? A fényezés csak esztétikai kérdés,meg a csavarok is,de a hátsó gumi 2002 gyártás!Minta van rajta akkora mint a Marianna árok csak kemény mint a teve szar a sivatagba
Kellene hátsógumi,fényezés, új csavarok stb.stb...
rakd össze....
Még mindig darabokba van
Vazze de qrva jó volt gurulni egyet....
Na most már biztos hogy kéne mennünk Balaton felé. Szerintem meg is kerülhetnénk....
Maya, Karter köszi a névnapi jókívánságokat

Holnap megyek véradni! Jön még valaki?

Hétfőn kedden egy gurulás? Esetleg Balaton felé?
Maya voltam nem Dzsozé