Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.uitujetzhe5hezhez 5zh65zhz6re 5jhu5z7j6r7j6uj 5zj4u745u745u7
újra iskolába fogsz járni?
Amúgy nem tudom mikor akartok menni-ma van a tankönyv átvétel a suliba-ha hamar végzek akkor mehetnénk....de sajna nekem csak a délután jóóóó

A Dzsozét ingyen is vállalod?
Megtanítanád.....kesztyűbe....nem.....festékszórópisz
tolyba dudálni mi?
Még nem aggódok.Szerencsére nagyon kimérten és biztonságosan használja a motorokat-ezért külön dícséret mindíg neki .Nem megy nyél gázon és nem csinál veszélyes manővereket.

Most hírtelen a krosszal akar mindíg menni-dehát ugye az az új most.Ha választania kéne szerintem bajban lenne .
Gábor sose mondtam, hogy 5000....
Az nem jó,ha tudok valamiben segíteni akkor szólj,bármi gond van rám számíthatsz.Ha a Dzsozé bántott akkor szólj,van ismerősöm aki eltöri 5000 ért a lábát .

Csak vicceltem,tudom hogy Ő sohase bántana téged .
Valahogy ez nekem soha se akar összejönni mmint a veletek való motorozás El kell vinnem szervízbe.
Gondolom,én is voltam arra fele régen és nagyon szép tájak vannak arra.Nekem is nagyon tetszett.Motorral én is mennék arra,biztos jó lehet.
Akkor nagyon ügyes.Szerintem kezdhetsz aggódni Melyik tetszik neki jobban?
Sziasztok! Nem tudom miről beszélsz Nem mondta,hogy hívtad vagy csak én nem emlékszem rá,de az nap este fele mentünk egy kört.Szerintem azért se szólt mert van némi gond és nem voltam nagyon társasági hangulatba.Csak lementünk meg Orfűre meg vissza.Ma is lehet,hogy megyünk egy kört ha ráérsz meg a többiek is akkor csörgünk egymásnak.
Szia!
Sajnos megjöttünk. Azok az utak annira jók voltak, hogy még autózni is élvezet volt rajtuk. Nagyon irigyeltem a mototrosokat, de ez most családi pihi volt, motor nélkül, de így is szuper volt! Remélem egyszer motoral is eljutok oda!
Amúgy hozzászokot a kis sportmoccához és mégis úgy ment a krosszal 3 perc után mintha már 1000 X ment volna vele.Még én is meglepődtem,úgy ment át vele a méteres dzsindzsán és árkon, pedig épp akkora ösvény volt mint a motor szélessége.
Na azért nem akarom hogy sportmotoros legyen .

Amúgy mentem volna veletek tegnap csak a barátom nem szólt hogy mentek .Hívtam is de csak ma hívott vissza---gondolom valaki nagyon lefoglalta
2008-as GS 500
Hi Balázs,

Ezen nem csodálkozom.. Milyen motorja van most faternak?
Látom a nyaralók is megjöttek üdv újra itthon Remélem jól éreztétek magatokat.Karter hogy bírtad a hegyi kanyarokat motor nélkül mert én szenvedtem rendesen,hogy nem volt ott a motor amikor nyaralni voltunk.
Kissb. utánatok mi is eljöttünk haza meg itt a városba mentünk egy kört mert ránksötétedett.
Sziasztok! Jól van akkor ügyes a kis gyerkőc majd legközelebb megnézzük mi is,hogy moccozik.Ha olyan lesz mint az apja akkor van mitől félned Tata nagyobb túra szempontjából már nekem is necces,de ami késik nem múlik
hali!
tegnap nosztalgiáztam kicsit
Apámmal mentünk egy Pécs-Abaliget-Orfű-Magyarhertelend-Orfű-Abaliget-Pécs kört...
lenyomott csúnyán, mint régen
ja és 15 lóerővel gyengébb motorral volt, amire egy órával az előtt ült fel

mmaya és dzsozé!
merre mentetek tovább Orfűről?
Fesz szabályzóm adta meg magát . Lesz élmény beszámoló is :) előre csak annyit hogy az időt nagyon jól elintéztem egy csepp eső nem volt, végig gyönyörű napos idő.
Idén is volt valami gond?
Jö estét mindenkinek!
Az élménybeszámolót én is szívesen meghallgatnám.
Stelvio is megvolt? Ha jövőre is mentek, akkor talán veletek tartanék én is!
Mert műlt évbe is pont augusztus 20.án volt egy kisebb technikai problémám csak akkor ópusztaszeren
Őőőőőő mértis?

Amúgy már megnéztem jövőre szombatra esik így lehet hét közepére szervezni.Cs-V vagy Sz-V és tényleg megnézni a Garda tavat.
Simán ahogy most is, de jövőre augusztus 20.-i napot kihagyom