Hi-hi... de jó volt ám Megyünk még megyünk még, össze vissza keresztül kasul minden felé de... és ez egy nagy DE, a vágyaimnak egyenlőre gátat szabnak a lehetőségeim Na de ha egyszer ez a gát átszakad... hajjaj lesz itt árvíz egyszer vazze elmegyünk olyan messze hogy leesünk a végén.....
Amúgy most eszünk eggyet és viszem fel megint egy pár körre,had gyakoroljon.
Amúgy fő a változatosság-eddig csak a kis sportmocca volt amit nyúzott.Most meg tetszik neki a krosszozás is .Aminek én jobban is örülnék,mert a késöbbiekben nagyobb sportmotorra nem szívesen engedném
Hallllli.Én is szívesen mentem volna de az ígéret az ígéret.Hazamentem és mentünk a lőtérre (mezőre/hegyre) moccozni a gyerkőccel.Illetve én néztem és Ő motorozott.Este 19 után értünk haza,de nagyon élvezte,megérte őt hagyni menni .
De a következőre mindenképpen jövök én is , remélem megjegyeztétek az utat hogy merre kell haladni.
Sziasztok!Na látom zajlik az élet.Tata jó volt a tegnapi kis túránk Mikor megyünk legközelebb? Gabó kár hogy kihagytad,remélem azért a picit hagytad motorozni
Szombaton a pihenőnél páran megint állatkodtak...
Nem csodálkozom, hogy a yardok berágtak.
Épp az extrémparkban voltam, de jó volt hallgatni a hangokat.
Múlt héten olyan jókat motoroztunk Budapest körül! Esztergom, Visegrád, Dobogókő, aztán egy nagyobb karika Miskolc, Ózd, Aggtelek, Lillafüred, Kékestető, Gyöngyös, Budapest. Volt minden, elveszettnek hitt kontaktlencse, ingyen pótlencse kunyerálás az optikusnál, majd első lencse este előkerülése valahonnan a szememből ( ), zárlatos motor, amit másnapra megreparáltak Red Baronosok ( ), stb...
Holnap valakinek lenne kedve Balatonra gurulni? Balatonszemest és környékét néztem ki, kis fürcsi, meg jó lenne megkóstolni a Kistücsök éttermet, ódákat zengenek róla a gasztroblogokon.
Azért kis jóindulattal....Figyu tesó hajtsd visszább mert ha nem akkor ugrik a forgalmid.Szerintem elgondolkodik rajta minden motoros.Nekem se full derékszög az úttal de tuti hogy hajtanák eggyet rajta ha el akarnák venni a papirokat ez miatt.
Amúgy fő a változatosság-eddig csak a kis sportmocca volt amit nyúzott.Most meg tetszik neki a krosszozás is .Aminek én jobban is örülnék,mert a késöbbiekben nagyobb sportmotorra nem szívesen engedném
De a következőre mindenképpen jövök én is , remélem megjegyeztétek az utat hogy merre kell haladni.
Nem csodálkozom, hogy a yardok berágtak.
Épp az extrémparkban voltam, de jó volt hallgatni a hangokat.
Tudok segiteni javitásban is van papiros vázam 200000ft és van egy forgalmi nélkül 70000ft
Holnap valakinek lenne kedve Balatonra gurulni? Balatonszemest és környékét néztem ki, kis fürcsi, meg jó lenne megkóstolni a Kistücsök éttermet, ódákat zengenek róla a gasztroblogokon.