Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez van.A tied a jobb,ez csak egy fotó. de jó a páros
Nagyrészt ketten szoktunk mocizni. Mondjuk Én szeretek egyedül is. Meg még van egy Kawás srác zx9-el.
csapat társak leszünk?
Siklós-Vokány-Újpetre-Pécs-Mecsek pihenő-Mánfa-Magyarszék-Orfű-Pécs-Siklós volt a teljes útvonal.
ok. köszi.Már akartam kérdezni.
Jaja! Kikkel szoktál mocizni? Ha van kedved mocizhatunk együtt majd valamerre.
Lehet akkor azért kérdezte a srác hogy akarok-e stílust váltani?
Hát sajna egyenlőre az a veszély nem fenyegeti hogy meg fogom venni tőle Pedig bírnám marhára ha megtehetném....
igen.Zolival voltál,ugye?
tata

Ugytudom a Daytona gazdija nagyobbra váltana. Szerintem eladó lessz a moci :)
Szia! Szép a mocid! Ma Te jöttél szembe Mázán az alagútnál ugye?
Én nem vártam meg mi lesz belőle
Majd szóljál! Én is had nézem meg még egyszer
Na majd valamelyik este megnézem magamnak
Semmit.Gyenge. ne vedd komolyan.jóó az.
Tényleg jó. Már én is voltam arra. Még az SV-vel és tényleg nem túl hosszú...
Onnantól merre mentél vagy csak az újpetre vokány közötti szakaszt mondod? google mapsen nem látszik nagyon és elég rövidnek tűnik a szakasz.
Miután elmentünk jött a Soma?
Hát ja. Azt már nem is merem mondani hogy egy jó kis pince látogatással lesz egybe kötve kolbászhagymaborpálinkaházirétes
Ha motoros rendőrök vannak kint az a jobbik eset mert azok nem szívatnak nagyon ha viszonylag normálisan mész. Volt már arra is példa hogy ők mentek elől oszt lehetett őket követni
értem én akkor már csak Orfűn kanyarogtam. Sajna én holnap dolgozom pedig nem lenne rossz, holnap szép idő lesz.
Hát egyik alkalommal amikor ott voltam szegény srácnak 30 db ezresébe került egy záróvonalon előzés mentek utána mint atom
Sztem csak erő demonstrálás volt.
Hát lehetett vagy este 7 mire oda értem. Ittam egy üccsit néztem azokat kicsit akik rendesen is tudnak motorozni megcsodáltam egy szép sárga 650-es Daytonát aztán 2-3 le fel karika után jöttem haza.
Holnap meg megyek Balaton. Ha van olyan elvetemült rajtam kívül aki nem dolgozik hétköznap velem tarthat
A sünök g.ciznek is vagy csak "erőt demonstrálnak"?
Jövő hétvégén talán elgurulunk arrafelé.
Szia Adrián. Mit hallottál a mocim hangjából?