Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem unalmas az. Csak stresszmentes
Hali Rég voltam már itt...Kawa egy kis törődést igényelt úgyhogy szervizbe van(szelep,lapkák,vezérmű lánc feszítő patron csere)szégyen ide,vagy oda most egy 200ccm robival járok(nem rossz,csak unalmas) Vasárnap megyek a GÉPÉRT
Akkor jól emlékeztem Király a gumi! felrakattam! Ma kipróbáltam Mánfán! ISTEN!
De a Fonyod hegyi sétány, kilátó. Baromi szép volt reggel. A gumi is tapadt mint az állat
De amikor Én ott voltam mégse voltál jelen, valami szépséges lánykát furikáztál azt súgták!
Ismerős a hely, nem Fonyód?
7után indultam nem volt melegem, 9 órakor a balcsinál már szép volt az idő.
eégzs nap ottovltam bajszod..:D péntek szombat vasárnap meg még mais meg tegnapis:D na jol leirtam
Az igaz.De ha jó idő lesz mégis akkor én megyek.
Szar időt mond Meg ha jó idő lesz lehet inkább Siófok.
Jössz Tommy?
Iszonyat sok dolgom volt mostanság,de azért elkezdek majd egyre többet menni megint .
Szia. Csak kicsit szorakoztam, de téged nem láttalak mostanába mocizni .
Bizti király lesz!
Hy mymy.Jó ez a karbon matrica cucc de hamar lekopik és vigyázz arra is a tanknál hogy ne csöppenjen rá benzin tankoláskor.Nekem a lábamnál lévő már megadta magát és elkopott (aztán a maradékot leszedtem) ráadásul a meleg napon hagyva könnyen elengedhet az öntapadó ragasztóréteg is ahol éri a napsütés.De ügyesen megcsináltad-jól néz ki -bár a VTN kezeléses megoldás sokkal szebb-tartósabb-drágább .
Hy.Akar valaki jönni jó idő esetén?:

http://www.futam.hu/dragmag.ph...

Pogány gyorsulási stb stb most 15.e-
Szia. Dekoráltam a Gigxert
Mivan ember? Pont utánam jöttél pihenőre vasárnap!
Hello!
Üzenem annak a motorosnak, aki ma 15:30 környékén az ÁRKÁD előtt állt a lámpánál, majd a Siklósi úton ment. ( egy suzuki gsx-r 600-750 k6-k7-es motorja, vmint egy hjc hq1-es bukója és fekete piros ruhája van.) Hogyha látja, h jön mögötte egy másik motoros is a két sáv között akkor ne álljon meg úgy a két autó előtt h ne lehessen mellette elmenni, mert én így beszorulók a kocsi sor közé és azért dudáltam neki h húzzon már ki az egyik sáv elé de nem ő neki jó volt ott is én meg imádkozzak hogy amikor elindulnak ne húzzák rám a kormányt. Legközelebb ne így csináld.
Kawasaki ZX10 2006-2009
spec, vízcső : 50 EUR
bal old. kapcs. : 50 EUR
himba spec. : 3 EUR/db
Mi lett a sünös ügyből? Mert emlékszem volt valami pár hete a Yard-os topikban.
áhh köszi:D amugy kivel mi a helyze?
Én Komlón lakok neked utba esik! Eljöhetnél megnézni .
06/309043541
hol laksz amúgy? holnap nem jössz fel pihenőbe?
én valamikor 5 után megyek szerintem
Szia. Akkor a tiéd én 3000.- kérnék érte .