Hali Rég voltam már itt...Kawa egy kis törődést igényelt úgyhogy szervizbe van(szelep,lapkák,vezérmű lánc feszítő patron csere)szégyen ide,vagy oda most egy 200ccm robival járok(nem rossz,csak unalmas) Vasárnap megyek a GÉPÉRT
Hy mymy.Jó ez a karbon matrica cucc de hamar lekopik és vigyázz arra is a tanknál hogy ne csöppenjen rá benzin tankoláskor.Nekem a lábamnál lévő már megadta magát és elkopott (aztán a maradékot leszedtem) ráadásul a meleg napon hagyva könnyen elengedhet az öntapadó ragasztóréteg is ahol éri a napsütés.De ügyesen megcsináltad-jól néz ki -bár a VTN kezeléses megoldás sokkal szebb-tartósabb-drágább .
Hello!
Üzenem annak a motorosnak, aki ma 15:30 környékén az ÁRKÁD előtt állt a lámpánál, majd a Siklósi úton ment. ( egy suzuki gsx-r 600-750 k6-k7-es motorja, vmint egy hjc hq1-es bukója és fekete piros ruhája van.) Hogyha látja, h jön mögötte egy másik motoros is a két sáv között akkor ne álljon meg úgy a két autó előtt h ne lehessen mellette elmenni, mert én így beszorulók a kocsi sor közé és azért dudáltam neki h húzzon már ki az egyik sáv elé de nem ő neki jó volt ott is én meg imádkozzak hogy amikor elindulnak ne húzzák rám a kormányt. Legközelebb ne így csináld.
http://www.futam.hu/dragmag.ph...
Pogány gyorsulási stb stb most 15.e-
Üzenem annak a motorosnak, aki ma 15:30 környékén az ÁRKÁD előtt állt a lámpánál, majd a Siklósi úton ment. ( egy suzuki gsx-r 600-750 k6-k7-es motorja, vmint egy hjc hq1-es bukója és fekete piros ruhája van.) Hogyha látja, h jön mögötte egy másik motoros is a két sáv között akkor ne álljon meg úgy a két autó előtt h ne lehessen mellette elmenni, mert én így beszorulók a kocsi sor közé és azért dudáltam neki h húzzon már ki az egyik sáv elé de nem ő neki jó volt ott is én meg imádkozzak hogy amikor elindulnak ne húzzák rám a kormányt. Legközelebb ne így csináld.
spec, vízcső : 50 EUR
bal old. kapcs. : 50 EUR
himba spec. : 3 EUR/db
06/309043541
én valamikor 5 után megyek szerintem