Ezt mondták tegnap délutánra és mára is.Pfff.29-35 fok.Remélem eső,és erős szél nélkül.Tavaly is felhős volt az ég és nem volt rossz,mikor meg láttuk hogy esni fog akkor jöttünk haza-szerencsére már csak a legvégén
Napközben a napsütés mellett a délnyugat felől erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből egyre többfelé kell záporra, zivatarra számítani. Utóbbiakat többfelé felhőszakadás, jégeső is kísérheti, és zivatarlánc kialakulása is lehetséges. A délies irányú szél többfelé megélénkül, zivatarokban viharossá is fokozódhat. 29-35 °C -ig emelkedik a hőmérséklet.
De van.Nevezés az 150 indulóig lehetséges azt hiszem.A Trolika felhívta a szervezőket pont ez miatt hogy mikor menjünk mi is,nem akartam túl korán kelni.Így se fogok mert 9:30 körülre akarunk odaérni akkor még van hely és nem kell kapkodni se,ráadásul még nem is lesz nagy tömeg remélhetőleg.Kapunyitás meg 10:00 kor tehát nem sokkal utána kezdődik a hercehurca is.
Burgonya volt és láttam rossz volt ránézni de még előttünk elment vele a csávó. Nem tűnt túl idegesnek lehet tudta ő volt a hunyó.
Nem is tudom hogy jutott eszébe épp ott hagyni a gépet? Láttam te jó helyen parkoltál szépen a járdán ahogy kell
Ja lehet kimegyek én is de ez majd csak holnap fog kiderülni. Majd értekezünk itt előtte ha okés! Fognak ott motorok is gyorsulni?
Az durva volt mikor kimentünk és egy ilyen nagy robogó aszem Honda eldőlt a kavicsoson....vagyis már elvolt dőlve mikor kimentünk, ezért nem szabad kavicsra állítani. Azt nem láttad?
Sztem csávókám ideges volt utána.
Holnap megy valaki gyorsulásra? Én még nemtom, mert mondja a nagy zivatarokat
Ja voltam. Már dél előtt ott voltam. Akkor még nem kellett sorban állni sehol jól ki is csúszkáltam magam mint egy gyerek A bűfé meg nálam nem játszott mert vittem otthonról jó kis kolbászos szendvicset Egyedül voltam lent úgy meg pláne nem túl izgi. 1 óra elteltével már alig vártam hogy újra motorozzak de azért csak ott döglöttem egész nap tudván hogy nem a közeljövőben fogok újra jönni De a Lola koncert hogy odabaszott
Mekkora szar, h állandóan megállítják a csúszdához felmenetelt?
A büfénél mekkora sor volt....ilyetszól 20-25 perc mire kész a lángos....de előtt negyed órát álltam sorba. Monster 320 ft...dejó olyat veszük, mert a víz 350...persze h elfogyott.
De mind1 mert kaptunk ingyen fél liter sprite-ot ami 390 ft lett volna csak a hülye csaj nem ütötte be
Meg kissé már hidegecske volt a víz
Mindenesetre egy mogyoródi aquapark jobban megéri a pénzét...
Tommy-köszi a linket,én is elővételbe megvettem .A pénz nem számít
És most vettem elővételbe meg a jegyeket....sms-be küldenek egy kódot. spóroltam 1000 ft-ot mert 2-őt vettem.
http://www.jegyshop.hu/index.p...
Napközben a napsütés mellett a délnyugat felől erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből egyre többfelé kell záporra, zivatarra számítani. Utóbbiakat többfelé felhőszakadás, jégeső is kísérheti, és zivatarlánc kialakulása is lehetséges. A délies irányú szél többfelé megélénkül, zivatarokban viharossá is fokozódhat. 29-35 °C -ig emelkedik a hőmérséklet.
Én sztem max délután mek ki....délelőtt úgysincs semmi nem?
Jah felparkoltam a járdára visszafele már nehezebb volt mert körbeálltak az autók Már csak egy árnyékos hely kellett volna
Nem is tudom hogy jutott eszébe épp ott hagyni a gépet? Láttam te jó helyen parkoltál szépen a járdán ahogy kell
Ja lehet kimegyek én is de ez majd csak holnap fog kiderülni. Majd értekezünk itt előtte ha okés! Fognak ott motorok is gyorsulni?
Én csajommal voltam, szal annyira nem volt uncsi.
Az durva volt mikor kimentünk és egy ilyen nagy robogó aszem Honda eldőlt a kavicsoson....vagyis már elvolt dőlve mikor kimentünk, ezért nem szabad kavicsra állítani. Azt nem láttad?
Sztem csávókám ideges volt utána.
Holnap megy valaki gyorsulásra? Én még nemtom, mert mondja a nagy zivatarokat
Mekkora szar, h állandóan megállítják a csúszdához felmenetelt?
A büfénél mekkora sor volt....ilyetszól 20-25 perc mire kész a lángos....de előtt negyed órát álltam sorba. Monster 320 ft...dejó olyat veszük, mert a víz 350...persze h elfogyott.
De mind1 mert kaptunk ingyen fél liter sprite-ot ami 390 ft lett volna csak a hülye csaj nem ütötte be
Meg kissé már hidegecske volt a víz
Mindenesetre egy mogyoródi aquapark jobban megéri a pénzét...
Én mentem mögötted Sikondáig