Ügyintézős nap volt és már a sokadik járdára föl le menetnél dobozból ki be pakolásnál kissé ki voltam csúszva az időből siettem és a Sali Bár előtt elég lejtős volt a talaj és szép lassan el kezdett balra dőlni arra az oldalra még kevésbé ért le a lábam de azért egy darabig küzdöttem vele hogy megtartsam de a gravitáció győzött a kondícióm felett. Úgyhogy szép lassan lefektettem. Aztán amikor megmozdítottam hogy felemeljem még egy kicsit lejjebb csúszott. Na akkor karcolódott meg a jobb dekli meg lepattant a kuplung kar végéről a bogyó. A motor jelenlegi állapotához a elhanyagolható ez már, viszont amikor felállítottam nem enyhén meghúzódott a hátam úgyhogy most nem nagyon megy a fekvés alvás ülés séta mozgás meg ilyesmi.... Vazze főleg a meg ilyesmi...
Hát egy 17ropis sisakot hordok és horror a szélzaj benne ennél csak jobb lehet, és én is hozzájuk járok és tőlük természetesen csak jót hallok róla viszont kevés a teszt ill. a független vélemény ezért kérdeztem. Valószínüleg nekem is Vitesse lesz mert az már üvegszál kompozit és nem tehrmoplastic mint az egyel olcsóbb razer II.
Mint minden más bukón Najó, a GREX-emnél jobb amit csak a robogón használok, de mentem már 120E ft-os Shoei-vel is azzal is jöttek a szelek 130 felett, persze minden szellőző nyitva volt rajta, de ki nem nyitja ki ilyen dög melegbe... A Szabónál vettem itt kint a Budai vám alatt a Suzuki-ba. Tök jó a csattja, meg maga a bukó is. De azt ne várd, elalszol olyan csönd lesz benne. Mondjuk van ennél egyel magasabb szintű bukója is az biztos jobb, de már ez is horror árba volt. 86e ftért volt kirakva!
Miért lenne szégyen? És nem is unalmas, csak lendületből kell menni vele. Barátom kevesebb ccm-vel is sokunkat leiskoláz a Mecsekben!
Kawát hol javítják?
kicsit leégtem balatonon. tegnap jöttem haza
Na gyógyulj meg hama
Hogyan sikerült összehozni? Jelentős az anyagi kár?
Béke van és nyugodtság és veled?
Beszarsz behugyozol álló helyzetbe eldőltem a motorral....
Most láttam csak, hogy van teszted NZI-ről szél zaj milyen volt sv-n?
Kawát hol javítják?