Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok annyira nem sietünk nekünk este fele jó Akkor csörgünk egymásra szerintem a szokásos helyen talizunk
mikor mentek? kb merre, mennyit?
De éééééén nem tudom ám csak van ismerősöm akinek a szomszédja mesélte .
A mai világban már öregnek számít a 18 év.Azok már pörögnek mint állat-3 hét oxigénsátor meg 20 liter infúzió mire helyrejön az ember attól amit némelyik tudhat .
Akkor drága lett a belépőd a gyorsulási versenyre
Kis türelmetlen
Pedig jó lenne ha még idén csatlakoznál.Tedd helyre a paripád aztán mehetünk idegesíteni a jónépet.
Részemről mehetünk,ha végeztem akkor goo haza és kitolom a moccot.Ha indulni akartok max rám és talizunk valahol.Csak ne kelljen órákat sorbaállnom a sulijánál mert akkor harakirit végzek vagy magamon vagy valaki máson .
lamellákra ujra montak 35 öt. meg az olajcsere. az 13-14 de még nemtom. majd meglátom hogy tudok olcson lamellát szerezni
a km nemgáz, meg inkább tankolok a motorba mint a kocsiba:D de jah van benne valami. de inkább motoroznék. a nyáron ennyit még nem hagytam ki:S
Köszi ari vagy.Ha ilyen kis probléma lenne azt el tudom intézni én is ,de nem sajna ez ellen nem lehet mit tenni.Szal megyünk ma őrűltködni vmerre?
Amúgy mennyi lesz előreláthatólag?
Addig nem megy bele a kilóméter meg az üzemanyaglóvé .
hát amig nincs lové addig mindegy hogy ki mit tud:D aztán majd ha eccer készlesz akkor meg nincsmegállás:D de most elpihen ott a garázsba. majd valamikor nekiállok szétszedni
Beszélj a kawazsoltival,Tud hozzá olcsón cuccot szerintem.De legalábbis piaci ár alatt az tuti.
Azaz.Baszz némelyik iszonyat hogy milyen jól néz ki.Ésssssss Tudjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa is
hát egyenlőre pihen. azóta nem használtam. most még vár, majd 9.-e körül rendelek sztem alkatrészt aztán jah. csak az a gáz hogy nem elég a kuplung, még olajat is kell cserélni. de addigra meg mehetek jogsira:) szal gizda lesz. utánna fris kuplungal megcélzom debrecent:D
Mostanában nem írtál ide így nem tudok semmit.

Vagy apád agyonvert mikor megtudta azt most szedték le a gipszet a kezedről vagy tudtál elmászni a sz.gépig ?
:D lehet sírvafaadnál néha:D
Na mi a helyzet a kuplungoddal?
Nem eszem lenne hozzá.....
Bár ahogy néha elnézem néha lehet hogy gépre vágna 1-2 ilyen 17-8 + os úgymond kislány .
ahhoz bezzeg lenne eszed mi:P
Csak a gyerkőc.Én már túl hülye lennék az iskolához ....Vagy tanítani a biológia egy részét a nagykorú iskolás lányoknak