Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd meg nyugodtan. "majd" megcsinálom...
Sziasztok! Karter én nem tudtam,hogy milyen állapotba vagy azért nem szóltam,de legközelebb szólunk.
Kedves tata ha ezt előbb olvasom akkor meghagytam volna neked a házi munkát!
Én voltam a hunyó A jelek szerint úgy előztem Orfűtől felfelé jövet hogy fékezésre késztettem a szembe jövő autóst. Ó én átkozott Megyek is bűnhődni. Ma én mosogatok.
Ajjajj na kérem szépen, hogy is volt ez?
Jó estét!
Ha nem szóltok, hogy menjek, akkor máskor is hiányozni fogok! Sajnos ma amúgy sem értem rá.
Karter hiányoltunk ma,gyógyulj meg minél előbb!Remélem semmi komoly!
Merész vagy.Nekem elég közelinek tűnt,de lehet,hogy csak az autós akart átülni a motorodra mert majdnem megállt. Csak óvatosan!
Zsíros kenyér-illetve olajos kenyér
Nem esett le. Nem tud. Csak szétjött a zacsi a kenyér meg összeszedte az kinyomódott láncspray-t
Miért is? Közel volt? Nekem nem tűnt úgy.... de akkor lehet tévedek
Na ne .Csak nem esett le a doboz?
Az királyság Elérhetőségem: 0670/296-40-21.

Reggel 9 től este 20 ig bármikor elérhető vagyok.
Hali!Tata ha legközelebb is így közlekedsz nem csak a kenyeres zacsid fog szakadni. Ha át akarsz ülni kocsiba akkor inkább állj meg előtte.
Hali.De legalább a citromos nápolyit megmentettük a zacskó szétszakadásától
Ez jó volt megint Haza felé jövet szétszakadt a kenyeres zacskóm.....
Hali Köszi a tippeket... Kormány,gumi,fék kizárva mert sztenderre állítva is megmarad a jelenség 4000 ford. felett. Kiegyenlítőtengely vagy szelep... Megy a dokihoz azt jól van,majd jól meggyógykezeli...
Hey.
Személyes elérhetőség?
Van megoldás a ZX9 idom garnitúrára.
Több lehetőség is, a saját elérhetőségen tudunk a részletekröl beszélni.
Ja és 3 napja vettem észre hogy 230 nál elkezd beszitálni 1 pöttyöt.Néztem guminyomást stb stb stb de akkor is többszöri ismétlésre is.Eddig nem volt ilyen,most van de nem jöttem még rá mitöl.Ez is egy kérdés lenne csak.
Hello.Zx9 hez nincs idomgarniturátok (2001 gyárt év de lehet 2002 vagy 3 is szerintem-elvileg legalábbis)?Az enyém nem törött meg semmi de ha lenne akkor azt fújatnám inkább át a télen nem pedig a gyári eredetit Előre is köszönöm.
Semmi.Az ég kék,a víz nedves,a nap süt.A kawa meg rezonál.Meg megy mint az állat .Az enyémen is elzsibbad a kezem 20-30-40 km-után,épp amikor az eszembe jut azt semmi baja a moccnak.
Hey.
Ne a kormány végben keresd a hibát.
Legalább három dolog okozhatja a rezgést.
gumi. féktárcsa, felni. Összetett dolog.
Szia. Ha a kormányvégsuly nem megfelelö, vagy cserélve lett és könnyebb mint a gyári akkor jobban rezeg a kormány!
Jó reggelt!
Nem maradtál le semmiről, van egy kis eü. problémám, de szerencsére nem motorozásból eredően. Rezonancia ügyben sajna nincs ötletem.
Hali Mi a baj Kartel,lemaradtam...Segítsetek vakon ...valami miatt nagyon rezonál a Kawa,szabályosan elzsibbad a jobb kezem Mi lehet a kehe?
Minden kerdesre itt a valasz!