Sziasztok! Karter én nem tudtam,hogy milyen állapotba vagy azért nem szóltam,de legközelebb szólunk.
Kedves tata ha ezt előbb olvasom akkor meghagytam volna neked a házi munkát!
Én voltam a hunyó A jelek szerint úgy előztem Orfűtől felfelé jövet hogy fékezésre késztettem a szembe jövő autóst. Ó én átkozott Megyek is bűnhődni. Ma én mosogatok.
Hali Köszi a tippeket... Kormány,gumi,fék kizárva mert sztenderre állítva is megmarad a jelenség 4000 ford. felett. Kiegyenlítőtengely vagy szelep... Megy a dokihoz azt jól van,majd jól meggyógykezeli...
Ja és 3 napja vettem észre hogy 230 nál elkezd beszitálni 1 pöttyöt.Néztem guminyomást stb stb stb de akkor is többszöri ismétlésre is.Eddig nem volt ilyen,most van de nem jöttem még rá mitöl.Ez is egy kérdés lenne csak.
Hello.Zx9 hez nincs idomgarniturátok (2001 gyárt év de lehet 2002 vagy 3 is szerintem-elvileg legalábbis)?Az enyém nem törött meg semmi de ha lenne akkor azt fújatnám inkább át a télen nem pedig a gyári eredetit Előre is köszönöm.
Semmi.Az ég kék,a víz nedves,a nap süt.A kawa meg rezonál.Meg megy mint az állat .Az enyémen is elzsibbad a kezem 20-30-40 km-után,épp amikor az eszembe jut azt semmi baja a moccnak.
Kedves tata ha ezt előbb olvasom akkor meghagytam volna neked a házi munkát!
Ha nem szóltok, hogy menjek, akkor máskor is hiányozni fogok! Sajnos ma amúgy sem értem rá.
Reggel 9 től este 20 ig bármikor elérhető vagyok.
Személyes elérhetőség?
Van megoldás a ZX9 idom garnitúrára.
Több lehetőség is, a saját elérhetőségen tudunk a részletekröl beszélni.
Ne a kormány végben keresd a hibát.
Legalább három dolog okozhatja a rezgést.
gumi. féktárcsa, felni. Összetett dolog.
Nem maradtál le semmiről, van egy kis eü. problémám, de szerencsére nem motorozásból eredően. Rezonancia ügyben sajna nincs ötletem.