Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaaaaaaz komoly.Ma is fent volt 2 moccos rendőr de csak megálltak 2 percre (gondolom kiváncsiak voltak száguld e valaki) és mentek tovább le mánfa felé.Szerencsére nem volt senki aki ment volna versenytempót
Én mindig mondom hogy a gépet kimélni kell mert a gépnek lelke van !
Tegnap pihenőn megint alkotott egy sün...2 forgalmi elvétel Ő általa megítélt felhajtott rendszám miatt.....
Hello!

Igen, fent az új gumi és valami állati jó lenne, ha nem vagyok olyan hülye barom, hogy a régi hátsó lefüstöljem. Sikerült megsütnöm a kuplungot, úgyhogy lamella csere lesz a héten. Azért egyszer felmentem és amennyire tudtam a visszafordítókban próbálgattam.
Nálunk is kezd valami fórum találkozó kibontakozni,ha van időd olvass bele. A helyszínek között van Tiszacsege,és Tivadar is. Az egyik 436km,a másik 537!
Ja igen,minden oké. Csak egy O ring csere volt,és megszünt az olajszivárgás. Sajna 5X szedtem szét,mire a méretet eltaláltam.
Szevasztok! Repedt váz hegesztésre valaki tud megbizhato embert?GSX-R 600 K6 rol lenne szó!Vagy bontott váz is érdekelne!Köszi
igen, szép kör volt

rendben bírta a motor, meg sem áztunk...
FZRrendben van? vízpumpa dolog volt azt hiszem...
Hú de klassz kört mentetek! Nem volt semmi gáz a géppel? Jó kis motor,kár lett volna eladni!
Húú.. ez faszányos! Elég jól hangzik
sziasztok!
én igazoltan voltam távol:
Kedvesemmel tettük egy kört Pécs-Eger_Sárospatak-Pécs irányban 6 nap alatt
1440km lett a kör vége és 4,36lit átlagfogyasztást produkált az XJ
Végre lejárt a nyaralás ma megyünk haza! .
Én meg mert nem tudok írni...
Én azért vagyok ilyen csendben mert szerény vagyok és visszahúzódó...
Sziasztok! Miujság?Nagyon csendbe vagytok!Vismayor bocsi,hogy eddig nem válaszoltam,gondolom,hogy nehéz most nektek.A lényeg,hogy egészséges és minden rendbe van a babával mag az anyukával is.Azért kitartást! Ha vmikor ráérsz egyet gurulni és van kedved velünk jönni akkor szólj!
Szia. Felgumiztad már a Kawát?
Köszönöm! Nektek is!
Ez kb álmaim útja lenne! Egyszer talán nekem is összejön. Remélem jó időtök lesz. Mi voltunk már néhányszor a Glockneren, autóval, de volt már, hogy augusztus elején nem engedtek fel, mert nem volt hóláncunk. Egyébként mi is arra fele megyünk.
Jó utat!
Dehogy titok :)
Majdnem ugyanaz a túra amiről most írt kutya a főoldalon. Mi is Iselsbergben pihenünk meg és onnan Dolomitozunk, meg Glocknerre is elnézünk. Ha minden jól megy meg lesz stelvio is .
Merre mentek? Persze csak, ha nem titok! Mi is hajnalban indulunk, csak sajna autóval.
Áh nektek is annyi mint nekünk majdnem 250-260 km (egy tank benzin )
rábafüzes az már glossglokkner
De nem ám :) , Pécsről indulunk páran és 10-11 között leszünk Rábafüzesnél elvileg 11 körül értek ti is oda.
Reggel TéSánánál ütk...7 h gondolom odagyüssz..vagynem
Pihenés megvolt?
Én holnap megyek igaz csak 4 nap de már tűkön ülök.