Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma olyan jó karikát mentem, kipróbáltam Újpetre-Vokány szakaszt, nagyon klassz kanyargós és a táj is fenomenális (főleg ma, ahogy a nap előtört a felhők közül a mező felett, persze kamera otthon maradt...) Mecsek pihenőnél sok volt a motoros. Orfű felé is elnéztem, kicsit redukálni az új gumik majrécsíkját...
Szia kis-sala. Itt a kép.
Én is gurultam, egyet pihenőnél kezdtem de akkor még nem láttalak. Mondjuk csak épphogy megálltam egy üzenet erejéig aztán már mentem is tovább orfűnek, majd az abaligeti út végén találkoztam karterrel is. Aztán még vissza hertelendig onnan megint vissza és úgy haza :D Jó volt.

Voltak azért páran pihenőben, meg sünök is...
Itt a jó idő mindenki a gépen ül és nem a gép előtt
én is most értem haza. Pedig csak vásárolni indultam mégis pihenőnél kötöttem ki. Na persze a vásárlásból meg nem lett semmi
Mi ez a nagy punnyadás emberek, megjött a jó idő vagy csak a maya hiányzik mindenkinek
Hát igen az technikailag nagyon jó utvezetés de a minöség az pocsék! Én is régebben mentem arra de azota tönkremet az utburkolat nagy gödrök meg olyan huplik vannak hogy leharapod a nyelved!
Jó pihenést!
Úgy lesz Anyuka Érezd jól magad
Na akkor én most elköszönök,jók legyetek,jó motorozást és vigyázzatok magatokra!
Hali kismotorosok!
összeszeretnék hozzni egy kissebb turát!
ha érdekel bárkit az irjon!
Szoljón a haverjainak is!
:)
Igen eléggé rossz állapotban van,de autópályán megyünk kocsival sajna a mocim marad.De jövőre össze lehetne hozni egy motoros túrát Horvátba.
Régen én is nagyon szerettem azt az utat, de sajnos nagyon rossz már az aszfalt.
De jó neked!
Megyek nyaralni,megnézem a horvát motorosokat is Utána mehetünk.
ááá, itt sajnos semmi. A 61es meg 20 km nyílegyenes út. Rosszul vagyok ha arra kell mennem. Nemrég lementem kővágószőlős fele, mert egyszer jártam arra és nagyon tetszett. De úgy látszik az emlék szebb volt, másodszorra annyira nem jött be. Egyszer nézz el arra, kővágószőlős és hetvenhely között.
Miért csak egy hét mulva?
Szaisztok! Karter egy hét múlva majd zaklatlak téged is,tata meg hozza a túlélő felszerelést aztán mehetünk vmerre.Addigra remélem helyre jössz,meg mindenki egybe lesz még.
Én is csak hétvégén szoktam. Ott a 61-es út környékén nincs valami jó pálya .
Szia.

Asszem vasárnap felnézek. 25 fok alatt nem szívesen megyek vágottslickkel, de vasárnapra már elég jó idő mond. Meg jövő héten szeretnék esténként felnézni. Bár akkor hamar elmegy a fizum.

Ti minden nap vagytok?
Szia miri. Hétvégén jössz a pihenöbe
Sziasztok!Nem szoktam írni erre az oldalra ,bár gyakran olvasgatom mivel én is Pécsi vagyok.Arra gondoltunk az asszonnyal ,hogy legurulunk Nagyharsányba Ruzsa Magdi koncertre .Esti motorozásra szerintem jó program,ha van kedve valakinek csatlakozni írjon fél10-kor indulunk.
Te őrült motoros te!

Vigyázz magadra meg a mocira
Hali.Igen,megkaptam,most értem haza nemrég a dolgomról.Ebben az árban a tank is benne van vagy az + költség lenne?Ez fényezett vagy nyers alapozott garnitúra?Amúgy érdekelne mindenképpen a cucc ha az elképzeléseimnek megfelel.....

E-mail: illesgabor9@freemail.hu
Hey!
A megadott számra küldtem SMS-t. remélem sikerült.
Talán bővebb tájékoztatást E-mail-ban tudnék küldeni.
Na megen megyek boltba. Szóljatok ha ma is megyünk egy kört mert akkor úgy vásárolok be hogy legyen nálam egy kis ez meg az arra az esetre ha megállunk valahol....