Ha meg beáll egy busz a nyilvánvalóan neki fenntartott buszmegállóba akkor nem is lehet a jelzett irányba simán kikerülni (vagy csak neccesen) mert kicsi a hely a busz és a tábla között-vagy nem is elég.És ugye az ember türelmetlen és kikerüli amerre tudja-ha szabályos ha nem .
Azt a táblát senki nem jelzett irányban kerüli, főleg nem a kanyarodók, pedig nem véletlenül van rajta a nyíl. Igaz, az is szégyen, hogy több éve nem javítja ki a közút, inkább odarak egy táblát....
Pont ott van egy kirakott tábla (úthiba miatt az út közepén),a mocc balra akart kanyarodni (kint volt balra az index még mindíg)-feltehetően a lada ki akarta kerülni a táblát és átmehetett a másik sávba a moccal szembe (van balról-vagy jobbról de kerülni kellett a táblát-már hetek óta).Ezt nem biztos mert nem voltam ott pont a csattkor de ezt tudom csak elképzelni.
Arra én is.Nem egy 20 éves száguldozós hülyegyerek volt a mocc sófőr hanem sógi szerint egy idősebb 50-körüli férfi.Gondolom nem felelőtlen már,kiélte ha akarta a streetfighter életét ezelött-ha volt neki ilyen..
Jobb reggelt .
Most jöttem be a melóhelyre ügyet intézni és a mohácsi úton egy új fehér busa és egy kocka lada találkozott (a buszmegállóba ahol az útszűkület(úthibás) van-misleny felé kanyarodó kereszteződésnél).Nem tudom hogy történt de mindenki nagyon vigyázzon magára!Ha minden igaz akkor nem történt tragédia-sógi szerint aki szintén ott jött el és látta a motorost aki elvileg rendben volt.
Gyakorlott motor szerelöt felveszek! Érdeklödni:Steelhorse motor kawasaki pécs
Karter,hogy vagy?Remélem már jobban.
Arra én is.Nem egy 20 éves száguldozós hülyegyerek volt a mocc sófőr hanem sógi szerint egy idősebb 50-körüli férfi.Gondolom nem felelőtlen már,kiélte ha akarta a streetfighter életét ezelött-ha volt neki ilyen..
Most jöttem be a melóhelyre ügyet intézni és a mohácsi úton egy új fehér busa és egy kocka lada találkozott (a buszmegállóba ahol az útszűkület(úthibás) van-misleny felé kanyarodó kereszteződésnél).Nem tudom hogy történt de mindenki nagyon vigyázzon magára!Ha minden igaz akkor nem történt tragédia-sógi szerint aki szintén ott jött el és látta a motorost aki elvileg rendben volt.
Mymy veled beszélgettem tegnap a pihenőnél?