Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az érdeklődést, de sajna még elég szarul vagyok. De ahogy elnézem ma amúgy sem kell motorozni. Majd talán holnap.
Komlón szakad, meg dörög .
Most értem haza. Még mindig esélyes a mai kör?
Üdv!

Gyakorlott motor szerelöt felveszek! Érdeklödni:Steelhorse motor kawasaki pécs
Sziasztok! Tata bocsi a múltkoriért,de közbe jöttek dolgok azért nem csörögtem.Esélyes lehet ma is egy kör.
Karter,hogy vagy?Remélem már jobban.
Igen, én is csak ritkán járok arra, de van egy-két ismerös aki ott tréningezik.
Még sose voltam. Az van komló-szászvár fele valahol?
Ha meg beáll egy busz a nyilvánvalóan neki fenntartott buszmegállóba akkor nem is lehet a jelzett irányba simán kikerülni (vagy csak neccesen) mert kicsi a hely a busz és a tábla között-vagy nem is elég.És ugye az ember türelmetlen és kikerüli amerre tudja-ha szabályos ha nem .
Odarak-hetekre-hónapokra
Azt a táblát senki nem jelzett irányban kerüli, főleg nem a kanyarodók, pedig nem véletlenül van rajta a nyíl. Igaz, az is szégyen, hogy több éve nem javítja ki a közút, inkább odarak egy táblát....
Pont ott van egy kirakott tábla (úthiba miatt az út közepén),a mocc balra akart kanyarodni (kint volt balra az index még mindíg)-feltehetően a lada ki akarta kerülni a táblát és átmehetett a másik sávba a moccal szembe (van balról-vagy jobbról de kerülni kellett a táblát-már hetek óta).Ezt nem biztos mert nem voltam ott pont a csattkor de ezt tudom csak elképzelni.
Hali.Rég láttalak már itt

Arra én is.Nem egy 20 éves száguldozós hülyegyerek volt a mocc sófőr hanem sógi szerint egy idősebb 50-körüli férfi.Gondolom nem felelőtlen már,kiélte ha akarta a streetfighter életét ezelött-ha volt neki ilyen..
Láttam, nagyon durva volt..... Kíváncsi leszek a lada volt-e a hunyó...
Jobb reggelt .
Most jöttem be a melóhelyre ügyet intézni és a mohácsi úton egy új fehér busa és egy kocka lada találkozott (a buszmegállóba ahol az útszűkület(úthibás) van-misleny felé kanyarodó kereszteződésnél).Nem tudom hogy történt de mindenki nagyon vigyázzon magára!Ha minden igaz akkor nem történt tragédia-sógi szerint aki szintén ott jött el és látta a motorost aki elvileg rendben volt.
Szia. Igen jó hogy jelentkeztél! Te szoktál az Egregyi ringen mocizni .
Hello!

Mymy veled beszélgettem tegnap a pihenőnél?
Majd lemegyek valamikor a héten.
nekem tetszik, kevés a forgalom és közel is van.Az aszfalt nem a legjobb,de ez van.
Az Egregyi pálya akkor már bent van a véredben ! Én 1500km mentem az új géppel.
5500km
5 után bármikor,Magyaregregy Zobák ringen vagyok minden nap ,ha tehetem
Mennyi km mentél már evvel a géppel?
ha mész karcolni valahova mymy, szólj
Mikor gondoltad?