Most a kényelmet és a gyorsaságot választottam főleg a baranyai esőzések miatt így végig pályán mentem. De jó időben általában a régi útvonalon megyek, hogy mecseknádasd ne maradjon ki és csak dunaföldvárnál megyek fel a pályára.
Nah vissza értem, el kellett gurulnom 30 km-re az eső ruhámért addig persze teljesen eláztam, itt egy 1-2 órás szárítási procedúra után már eső öltözékben elindultam pestnek. Ezután még egy 20km-t mehettem kb esőben utána már végig jó volt az idő nagyon.
Ja. Eurosport2-n mingyá kezdődik a Superstock futam rögtön utána lesz az első Superbike futam aztán fél 5-kor meg a második a tegnap eső miatt elmaradt Salakmotor döntő meg a hivatalos website szerint ma délután 3-ra lett átrakva. Azt a Sport 1-2 szokta közvetíteni
Hali kispofám meg jóóóó reggelt mindenkinek
Süt a nap vagy mi? Nem szokásom azt mondani hogy én megmondtam de én megmondtam...
Ha megyünk mikor menjünk? Ebéd után?
Többiek?
eddig nem irtam még ide, csak a z750 forumot gyengitettem.:-) Néhányatokkal már találkoztam 1x-2x.Tatát már ismerem jo rég ota.
A mai szálkai gurulásban mi is benne lennénk valszeg.
Holnap tök jó idő lesz Szálka? Kis tóparti pihi aztán Bátaszéken keresztül Dunaszekcsőnél palacsintázás után haza? Kicsit nagyobb mint egy kis kör... kb 140 km
Ezt nem hiszem el azóta csak jobban szakad az eső. Akkor megyünk pestre motorozni. Nagyon úgy néz ki,hogy ma pihis nap lesz.Na majd akkor értekezünk ha jó idő lesz.
hol az enyém?
enyém tothlaci81@boglarnet.hu
Süt a nap vagy mi? Nem szokásom azt mondani hogy én megmondtam de én megmondtam...
Ha megyünk mikor menjünk? Ebéd után?
Többiek?
ugy látom itt nem lehet titkolni semmit...
eddig nem irtam még ide, csak a z750 forumot gyengitettem.:-) Néhányatokkal már találkoztam 1x-2x.Tatát már ismerem jo rég ota.
A mai szálkai gurulásban mi is benne lennénk valszeg.
Sneak