Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este fél 7 megfelel?
No én ma este fél 7 körül ott leszek a nagy tesco és a kika közti körforgalom alatt. Aki akar csatlakozhat egy pécs abaliget magyarszék karikára
nem neked van a rossi replikás bukód spies bukóval?
Akkor ma valamikor, valahova?
Én mindenképp megyek,majd csörizz ha gondolod.De addig még úgy is beszélünk.
Még nem tudom, de talán, esetleg!
Tudom,hogy mentek ma,de én ma még sajna nem tudok.Holnaptól meg én érek rá.Na mindegy.Majd összefutunk egyszer.
Mi ma is megyünk, sajna holnap holnap után programom van
Holnap délután,este fele csatlakozik vki egy körre?
Hogyne,mentem egy kört vele a szobába.Biztos élvezte volna az első pár méterig.
Nem mentél vele egy kört? Biztos élvezte volna
Képzeljétek tgnap,hogy jártam az egyik mami kilógott az udvarra este és mire megtaláltam hát nem a motoromon csimpaszkodott.Rátámaszkodott a tükörre azt hittem agyvérzést kapok.
Mizujs nálatok?Meg van a baba?
Jó reggelt!Na gratula,igen kép van? Sajnos már nincs annyira odébb a szezon vége,bár ki tudja meddig lesz még motoros idő.
És milyet sikerült? Kép?
Jó reggelt mindenkinek!
Megint alszik mindenki! Ááá...nem is írok semmit...
Szia Mariann hölgy Robogót vettem igen, most nézegetek 900as Hornetet, de sztem megvárom vele a szezon végét mert nagyon drágák most még... dehát az még odébb van
Na majd holnap már biztos jobb lesz
Pont eleget esett ahhoz hogy, nyálkás legyen az út Orfű fele, kaptam is adrenalinból eleget. Úgy csúszkáltam mintha korcsolyáznék, legalábbis az orfűi elágig onnantól abaligetig illetve onnan magyarszékig jó volt az út.
Kétszer biztos. Mind a kétszer pont gurultam. Rövid ujjúba. Jól fel is frissültem
Egy kicsit igen.Sikerült a vásárlás?
Hali!Mondtam,ha ma motorral megyek esni fog erre csak azért is.De jég legalább nem volt Ilyen egy katasztrófális napot.
Miért? Ma esett? Itt Pécsváradon megkukultam a napon ma
Ezt nem hiszem el! Pont akkor áll el az eső amikor haza értem és begurultam a garázsba...