Na kóstolni azt nagyon tudok elég néhány száz falat hogy tudjam jó-e a kaja picit itt is már jó idő van. menjünk pici kört. csak itt a ház körül Na mindegy...
Motorozáson kívül más programra van aki kapható? Gondolok én itt mondjuk konkrétan: tenisz, fallabda, bowling.....?
Igen , igen mondat... és? Jó idő is lett! Csak olyan jó műsor van a tv-ben hogy senkinek sincs kedve gurulni Ha hétvégén se lesz jó idő lecserélhettek! Csak akkor olyan feladatot bízzatok rám aminek köze van az evéshez meg iváshoz Abban mind a kettőben jó vagyok
Ha csak ilyen egyszerű lenne.Cseréljünk akkor meg tudod milyen jó. Te mintha erre a hétre is már jó időt mondtál volna.Rendbe, de ha nem lesz jó idő akkor lecseréljük az időjósunkat. Ha jó idő lesz na ná,hogy mehetünk.
Cseréljünk Mit is csinálsz pontosan? öregekre kell vigyázni? Na az aztán biztos nagyon menne nekem. Elvinném őket egy körre a motorral aztán ha leszállnak örülnek hogy élnek! Eszükbe nem jutna utána betegnek lenni meg a gyógyszerért nyúlkálni
ez attol függ. én feláldozom a kéynelmet azért hogy gixeren motorozzak. de voltam már elég sok helyen vele. ki lehet birni. tavaly haver kétszeméllel lejött tiszatóra gixerrel. 650 km. ilyen balatonok meg ezek simán egysegg.. főleg mert hamar oda lehet érni:P amugy én imádom. fekvés nélkül nem is élvezném a motorozást:D
Az ezredeseket én is nézegetem K5-öt vagy K7-et.
Nagyon újat/drágát nem akarok, nagy a bukta rajta.
Mennyire "kényelmesek" ezek? Voltál már messzebb is vele?
Azt olvasgattam, hogy az ujabb Suzik üléspozija barátibb.
ha egyszer eladom akkor 1000. de nem mostanába szeretném. ha most megy el akkor k7.. ha késöbb akkor spáren és akkor k9..:D meg persze az rsv4 is álom. de az naogyn drága
Milyen márkát érdemes venni, ami jó is lehet (no meg nem egy vagyon)?
Motorozáson kívül más programra van aki kapható? Gondolok én itt mondjuk konkrétan: tenisz, fallabda, bowling.....?
Nagyon újat/drágát nem akarok, nagy a bukta rajta.
Mennyire "kényelmesek" ezek? Voltál már messzebb is vele?
Azt olvasgattam, hogy az ujabb Suzik üléspozija barátibb.