Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nyertem. én ma már motoroztam:S hát kurvára nem esett jól.
Hát én speciel nem szeretek ilyenkor motorozni,de a jetski-s ötlet tetszik.Az is megy. Vagy rendezünk úszóversenyt Orfűig, ha sokáig ilyen marad az idő.
Jó reggelt Hát lehet ezt is motoros időnek nevezni csak éppen nem mindegyik motoros szereti majd megyünk Jet-ski-vel
viszont remekül lehetne ilyenkor mondjuk szaunázni
Jó reggelt! Hát srácok,ahogy nézem ma nem motorozunk.Egy kis lehülés jó,de ez már sok.
Köszönjük szépen
szia vismajor megkésve de én is gratulálok a picihez sok örömöt és egésséget kivánok nektek
Konkrétum még nincs.Szerintem a szokásos kör.Majd kitaláljuk merre menjünk addig jöhetnek az ötletek.
Hát az könnyen előfordulhat. Elég könnyen merre felé? Kis kör, nagy kör?
Na felébredtél? Holnap jössz velünk egy kört,ha motoros idő lesz?
Majd lesz...
Itt nem volt még jég.
Azért ez elég drasztikus változás a tegnapihoz képest, legalább is itt Szigetváron. Itt volt egy jó kis jégeső is!
Végre egy kis hűvös idő ,bár a szél nem kéne.
Ha minden igaz,nemsokára mehetek értük
Jó reggelt! Nem vártuk,hogy vki letesztelje ,mostmár ezt is tudjuk. Pici,hogy van?
Jó reggelt De finom volt esőben haza jönni Rövid gatya,prot.ing,póló !Tudtátok,hogy az eső úgy szúr mint a tű?
Jóestét! Vismayor akkor jövő héten szervezkedünk,de szervezünk vasárnap is egy kört.Gabó neked is szól!
Van
Van fotó róla a Bagster üléssel is?
Az enyém pont eladó
Sziasztok!
Fano bánhatod is hogy lemaradtál a Z-ről!
Zoli úgy ahogy mondod!
Imádom a Z-t a legutolsó csavarjáig!
Zoli ha egyszer úgy adódik gurulhatnánk egy kört!
Láthatnád hogy a Z még mindig olyan mint amikor megvettük!
Akkor a motort jól kifogtad, a gumisba meg belenyúltál.
Ha bemész vele dolgozni esetleg szólj majd, beugrom egyben öcsémhez is.
Javíttasd, de ne annál a gumisnál.......
Én is majdnem megdupláztam a mostani gsxf-be, de bármilyen hihetetlen, de ebbe a 2001-es gépbe tavaly ősszel 6500 km volt.