Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a címeket, a magyarürögi úti gumist választottam, az itt volt közel a munkahelyemhez. Viszont arra rájöttem, hogy én az életbe nem javíttatok még egyszer motorgumin defektet (főleg úgy, hogy nem vagyok ott...), ugyanis kiderült, hogy azért volt egy kis dudor a gumim oldalfalán, mert a gumis beleköszörült amikor a folt helyét csiszolgatta, megsértve a gumi szálszerkezetét is! Én a múlt hétig nem is láttam azt a dudort, de ő minden lelkiismeret-furdalás nélkül elkérte a javítás költségét.
Pellérden a Simon Gábornál! Én is ott gumiztatok. Száma: 20/ 975-1923
Jövő héten szabin vagyok,csak eltudok szabadulni egy délutánra!? Majd figyelem a szervezkedést...
Jaja, Roli jól járt. Gyorsan meg is duplázta benne a kilómétereket.
Most van több kollegámnak is motorja, akkor amikor a Z-m volt még senki nem motorozott. Gondolom a Roli nem bánja, hogy lemaradtál róla :-). Igaz Roli?
Most van cross és utcai motorom is, igaz kicsit olcsóbb kategória mindkettő de legalább nem kell lemondanom egyik fajtáról sem.
Szia! Haverom a Magyarürögi úti gumisnál csináltatta meg. Azt mondta rendesen gyorsan és nem drágán dolgoztak.
Most nagyon meleg van, de remélem, hogy azért a hétvégén sem fog esni.
OK, megnézném a 750-est egyszer meló után, meg gurulhatnánk is.
Kár, hogy "lemaradtam" a Z-dről anno.
Szép napot Mindenkinek!
Időjárástól függ, de mostanában igen. Kivéve ezt a hetet, mert kaptam egy hátsó defektet (egyszer már volt javítva a gumi) és tegnap jött meg az új.
Zoli: motorral jársz dolgozni?
Szia. Pellérden a Simon!
Tata!Jössz akkor velünk?
Akkor fogyókúrás napot tartunk.
Sziasztok. Pécsen hol érdemes gumit cseréltetni? Ki van szerelve a kerék, itt fekszik a csomagtartómban az új gumival együtt...
Lehetőleg olyan helyre vinném akik nem karistolják össze-vissza a felnit.
Horgászverseny Ok, de a vacsorát nem merem garantálni!
Rendbe akkor Balaton átúszó versenyt is rendezünk. Horgász verseny?Akkor még a vacsi is meg van.
Jó reggelt!Szerintem jó volt nagyon tegnap.Láttunk pár betegszállítót este fel,de nem ti voltatok. Legközelebb jössz te is velünk.
Nem is akarom megúszni a Balatont, legfeljebb át!
Köszi megint mindenkinek Hogy sikerült a délután? Gondolom élveztétek?!Irigy vagyok....
Jó éjt!
Karter a Balatoni kört nem úszod meg.
Észre vettük. Pedig vártuk,hogy csörögj.Majd akkor legközelebb.
Hát ez ma nem jött össze nekem.Volt vagy fél nyolc mire hazaértem,illetve végeztem a dolgaimmal .
Még jó.