Köszi a címeket, a magyarürögi úti gumist választottam, az itt volt közel a munkahelyemhez. Viszont arra rájöttem, hogy én az életbe nem javíttatok még egyszer motorgumin defektet (főleg úgy, hogy nem vagyok ott...), ugyanis kiderült, hogy azért volt egy kis dudor a gumim oldalfalán, mert a gumis beleköszörült amikor a folt helyét csiszolgatta, megsértve a gumi szálszerkezetét is! Én a múlt hétig nem is láttam azt a dudort, de ő minden lelkiismeret-furdalás nélkül elkérte a javítás költségét.
Most van több kollegámnak is motorja, akkor amikor a Z-m volt még senki nem motorozott. Gondolom a Roli nem bánja, hogy lemaradtál róla :-). Igaz Roli?
Most van cross és utcai motorom is, igaz kicsit olcsóbb kategória mindkettő de legalább nem kell lemondanom egyik fajtáról sem.
Sziasztok. Pécsen hol érdemes gumit cseréltetni? Ki van szerelve a kerék, itt fekszik a csomagtartómban az új gumival együtt...
Lehetőleg olyan helyre vinném akik nem karistolják össze-vissza a felnit.
Most van cross és utcai motorom is, igaz kicsit olcsóbb kategória mindkettő de legalább nem kell lemondanom egyik fajtáról sem.
Kár, hogy "lemaradtam" a Z-dről anno.
Lehetőleg olyan helyre vinném akik nem karistolják össze-vissza a felnit.