a-a, nem hátszél mondom ugyan olyan időjárási körülmény volt..szóval nem értem:D de amúgy 125-130 at megy simán...csak hát ugye nem olyan a gyorsulása mint egy gixernek:D de hoszabb távon 90-110 el lazán elmotorozgatok...
akkor én nyertem. én amikor még nem volt elolvadva a mitoba a dugó, akkor tudtam vele 120 fölött utazni.. amikor elolvadt akkor meg dombnak lefele, (forgalomtól elzárt területen) 140 :D:D:
az időjárás nem oylan mindegy.. legalábbis 2t nél.. nemvágom 4t nél mivan, mert 2t nél párásabb időbe jobban megy.. lehet az elektronika máshogy szabályoz
én nekemis keddig van szünet, szóval holnap este megyek vissza mohácsra...amúgy 130 körül van a vége sala..125 / 4T szerintem nem rosz..legalább nem eszik sokat:D és nem kávédaráló...
de tegnap pont probálgattam és nem értem, hogy ugyan olyan időjárás és ut viszonyok között hogyhogy valamikor 120at alig megy valamikor meg 130 at simán...
de tegnap pont probálgattam és nem értem, hogy ugyan olyan időjárás és ut viszonyok között hogyhogy valamikor 120at alig megy valamikor meg 130 at simán...