Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom múltkor 281-et mentem r6-al tegnap meg 276-nál megállt pedig tegnap lejtőn mentem és hosszabb távon.
a-a, nem hátszél mondom ugyan olyan időjárási körülmény volt..szóval nem értem:D de amúgy 125-130 at megy simán...csak hát ugye nem olyan a gyorsulása mint egy gixernek:D de hoszabb távon 90-110 el lazán elmotorozgatok...
akkor én nyertem. én amikor még nem volt elolvadva a mitoba a dugó, akkor tudtam vele 120 fölött utazni.. amikor elolvadt akkor meg dombnak lefele, (forgalomtól elzárt területen) 140 :D:D:
az időjárás nem oylan mindegy.. legalábbis 2t nél.. nemvágom 4t nél mivan, mert 2t nél párásabb időbe jobban megy.. lehet az elektronika máshogy szabályoz
hátszél xt125-öm is 120nál megállt, rekord 127
Ja úgy könnyű
én nekemis keddig van szünet, szóval holnap este megyek vissza mohácsra...amúgy 130 körül van a vége sala..125 / 4T szerintem nem rosz..legalább nem eszik sokat:D és nem kávédaráló...
de tegnap pont probálgattam és nem értem, hogy ugyan olyan időjárás és ut viszonyok között hogyhogy valamikor 120at alig megy valamikor meg 130 at simán...
hát csak keddig.. de én szünetté tettem az egész hetemet
Hát ja erre gondolhattak volna, hogy mondjuk tavaszi szünet hétvégéjére rakják a programokat, mert nektek most egész hét szünet nem?
majd megkérdezem a rendőr bácsit. menynit megy amugy a motorod végre?
lehet....beszélsz velük?
há ja de egy próbát megér..
hát, szerintem miattunk nem fognak...bár..nemiszem hogy sokan mennek, péntek munkanap mindenki sulliba van illetbe dolgozik..
megkell kérdezni nem tudnak e rajta kicsit csusztatni
hát elég szar hogy délelöttre rakták..én tuti nemtudok arra menni, délután érek haza kóterból..
akkorjó..
elkéne menni pénteken a vonulkásra is nem? csak kár hogy 11 kor van..
semmi vigyél utast, nem kötnek bele.
hát M jogsim az már 3 éve van, az A1 az majd nyáron lesz 1 éves....ilyenkor mivan?
Ha nem kezdő jogsid van vagyis lejárt már az 1 év akkor persze, h vihetsz
amúgy nemtudjátok, A1 jogsival vihetek utast? máshol megkérdeztem , valaki aztmondja igen valaki aztmondja nem...
az időkép szerint jővő hétvégén jó idő lesz
Ja! Biztos lesz sok mocis.
15:30 motoros túra, + mókus...hát jah..meg én szombaton itthon is leszek, szóval az jó is..na ha jó idő lessz akkor megyek/megyünk?
igen vmit benéztél, böngészd az oldalt :D sztem szombat a legjobb nem?