Sziasztok,
nem tud valaki kiado garazst vagy nincs valakinek szuksege berlo tarsra? itt a szezon es nincs hol tarolnom a motorom. ( motor az adatlapon)
udv.
Laci
Hali!
Első telók le, átnéz+olaj csere, kormánycsapágy csere, hátsó lengővilla távtartógyűrűk cseréje mert elkoptak és oldal irányban mozgott a villa, hátsó kerékcsapágyak cseréje (4db), lánc+ lánckerekek, szelepfedél le, hézagállítás, új szelepfedéltömítés be, mert a régi eresztette az oil-t, új benzinszűrő be, gyertyák ki, új be, új olaj+olajszűrő+légszűrő, hátsó kerék fékpofái elkoptak, új be, kipuff le, RO55(rozsdamaró), matt fekete hőálló spray, kipuff vissza, beindít, ráéget és már kész is a generál. Asszem ennyi 40 Ropi körül állt meg a végösszeg
Köszi a tippet, felhívom az emberkét. Amúgy a télen készen lettem a teljes generállal a mocin. Meglepően occsón kijött a végösszeg. (Igaz, hogy mindent én csináltam)
nem tud valaki kiado garazst vagy nincs valakinek szuksege berlo tarsra? itt a szezon es nincs hol tarolnom a motorom. ( motor az adatlapon)
udv.
Laci
na jó, ha lenne nálad TÜKÖRTARTÓ, akkor elvinném szívesen a gumit
Elcserélném, vagy eladnám ezt a gummát, ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Minden megoldásra vevő vagyok!
hát határeset, de jobb mint amitek most van...
Szerinted milyen ? használható még?
Sajna nem láttam a méled... melyik címre küldted? át tudod küldeni a tamas@motor-haz.hu-ra?
Nem volt ott a bontós, csak valami alkalmazott..az meg nem talált ilyen tartót ami neked kell...jövő héten megpróbáljuk megint
Első telók le, átnéz+olaj csere, kormánycsapágy csere, hátsó lengővilla távtartógyűrűk cseréje mert elkoptak és oldal irányban mozgott a villa, hátsó kerékcsapágyak cseréje (4db), lánc+ lánckerekek, szelepfedél le, hézagállítás, új szelepfedéltömítés be, mert a régi eresztette az oil-t, új benzinszűrő be, gyertyák ki, új be, új olaj+olajszűrő+légszűrő, hátsó kerék fékpofái elkoptak, új be, kipuff le, RO55(rozsdamaró), matt fekete hőálló spray, kipuff vissza, beindít, ráéget és már kész is a generál. Asszem ennyi 40 Ropi körül állt meg a végösszeg
küldtem mailt, képpel másnap amikor beszéltünk a gumiról...
ja és : TÜKÖRTARÓ!