Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BM?
Csak nem?BM.-es leszel?
de 15km/h val járörözött? na hát mindegy lehet igazad van
mindenesetre énis majd igy járörözök
Nem biztos,hogy szopatott csak járőrözött,ha szívat utánad megy.Nem mind köcsög csak dolgozznak
tegnap szopatott 1 rendőr autó a szent istvánon..ugye 30as övezet, a köcsög meg ment elöttem 10-15el..énmeg szépen kiraktam az indexet és elhuztam melette.. a csávó táltott szájjal nézett ki az autóból..
Majd hangolunk vmit
majd mehetünk együtt is valamere...én személyszerint nemszeretek eygedül motorozni..jó itt a városban jó de meszebb jobb többen
3 éve cellázok a Szt István ltp.Motort tavaly vettem kb julius végén.A tavalyi év az ismerkedésre ment el,általába dolgozzni jártam vele vagy a párommal gurulgattunk.Ruha bakancs stb vásárlás.Idén már szeretnék "hosszabb" gurulásokon is részt venni
Na menny mááá valahova 75% örököltem,de amugy igen Te megcsinálod...
VisMajor hogyhogymég nemláttalak szigetváron motorozni? amúgy mi a rendes neved?
Pécsvárad
Hát ha megnézzük azt a kocsit amivel Te jársz, sztem nem kétséges annak a megállapítása, h kinek van nagyobb tehetsége a közúton való haladásra egy ép elem sincs szegény Trafic-on. De mindegy... majd megcsinálom
vanyek te pécsi vagy?
Jól van majd megnézem!De inkább csak told,tudod,hogy vonzod a bajt!
Misimókus riadni csak Te fogsz ha ráülsz az SV-re majd egszer Majd ha jössz ki fizetésért csütörtökön akkor motorral megyek, hogy gyönyörködhess
Mivan Vanyek megriadtál?"Bekostolsz?"
Milyen bölcs vagy ma Mihályka
hát énse szeretném használni őket, de jobb ha van és nemkell , mintha nicns és kéne..amúgy meg sztem motoron jól is néz ki a bőrruha..stylos:D
Sose legyen szükséged a protikra!
jaja, jó arc..szerintem csizmát is nála fogok venni...amúgy már csütörtökön megjött a ruhám csak kicsi lett ...és aztmondta holnapra jön meg a nagyobb
Én is vásároltam már Balázsnál!
Tényleg nagyon korrekt,és jó arc!
Megnéztem,komoly..,.Balázsnál vettem én is mindent,eddig Ő az eggyetlen kereskedő rövid motoros pályafutásom során aki nem akart lehuzni
aha, ott vettem
A Femánál?
2 részes Shox, de fasza púpos kabáttal, full protektoros..a motobox.hu-n megtalálod "Sixgear"név alatt