Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mész teis? Egyszer megdumálhatnánk aztán elvezethetnél oda..nemigen vagyok pécsett jártas..voltam már a mecsextrémbe de autóval és elég régen..
Hétvégén ha nem esik akkor nagyon nagyon sokan vannak ott.Holnap is tuti lesznek bőven,főleg kora délután.
Gabó persze hogy nem gixxerbe gondolkodnál!
Hiszen nekünk ZÖLD a szívünk!
Roli teis szoktál pécsre járni? amúgy te hova valósi vagy? Kaposvár?
Igazság szerint nem mentem más 600as géppel, de addig még sok ember véleményét kifogom kérni, és van még időm bőven eldönteni hogy mit akarok..még 1 év
Az jó lenne!
Ha nem kell dolgoznom délután akkor gurulás lesz!
Ahogy érzed.

Én 600 ba tuti nem gixxerbe gondolkodnék,de ha neked az tetszik....Akkor nyilván úgyis azt veszel....
nahát, oda elmegyek valamikor..mikor szoktak sokan lenni? hétvégén? vagy mindig amikor jó idő van?
A mecsek pihenő Pécsről a Komlói úton haladva a Pécs táblától kb 5Km re van Komló felé (mecsextrém paktól 1.km-re).Sok sok motoros jár oda motorozni,beszélgetni,nézelődni.Érdemes megnézni a helyet akkor is ha nem akarsz száguldozni csak pihenni eggyet.
én ugygondolom hogy egy 600as bőven elég lesz .. mostoha fateromnak van illetve volt 600GSX-R..azzal mentem, nagyon tetszett

Roli amúgy holnapra napos 20 fokot jósólnak
Ha 600 as akkor inkább R6.Mindenképpen.
Áááá!Reggel 8kor nekem még hideg lenne holnap!
A másik ok hogy nem tudok menni az az ,hogy 11től dolgozok!
Majd talán délután gurulok egy kört ha jó idő lesz!
a pihenő az merre van? én nem igen jártam még a mecsekben csak majd akarok menni , de nincs ismeretségem egyedül meg nemigen jó..
A Dzsozé.Ajjaj.Egy csúnya kopasz hondás ember .

Ja lehet hogy Ő is olvassa csak lapít .

Tehát:Ő egy kedves ,segítőkész gyönyörű friss fényű hondás testvérünk .Majd megismered te is ha jössz motorozni vagy a pihenőhöz.
Amúgy roli, te mész holnap?
Roli még nemtudom...R6R vagy Gixer...a 2 közül valamelyik
A 140 is elég a szabályok megszegéséhez.Kanyarogni a hegyen meg főleg
ki az a dzsozé? amúgy engem az tart vissza hogy már 9 kor indulás...és én nagyon alvás szerető ember vagyok
de még meglátom milyen lesz reggel az idő..meg jólenne megtudni meddig mennek
Elkésve nem vagy!
Csak nem egy R6R lesz a következő?
Szokott amúgy lenne találkozó a mecsekben ahova ti jártok?
Csak vicceltem ám.Nehogy komolyan vedd.Tuti hogy nem fog senki száguldozni,főleg mert felvonulás lesz (ott max szerintem 80-100 de az szerintem a max).Úgyhogy szerintem nyugodtan mej te is,tuti jó lesz.Én nem hiszem hogy megyek mert sok lesz a dolgom holnap,max d.u.-n megyünk majd valamerre a Dzsozéval.Az hogy meddig megy a felvonulás az engem is érdekelne azért.
bazki várom már énis a nagyobb gépet én még szarozok itt a 140km/h végsebességel..
Dzsozé.Hol vagy .Nem baj ha zörög a láncod,holnap menjünk legális motoros gyorsulásra az M6 ra. .Emlékszem amikor mentünkHarkányba fagyizni? ?

Mentünk vagy 200 al az új ford rendőrautó után a femától szederkényig.Full legálisan rendőri felvezetéssel száguldozhattunk,ha neki szabad akkor nekünk is alapon.Hányszor vigyorgott bele a tükörbe hogy megyünk e mi is utána ?
mármint mentem, nem etem
Amúgy mikor tegnap mentem be pécsre szigetvárról hát azt hittem idegöszeroppanást kapok...mentek kb 60-70 el néha 80al ...volt elöttemvagy 10 autó, de előzni meg nemigen lehetett mert elég nagy forgalom jött szembe, 4 óra körül etem kkor a legszarabb:S