Igazság szerint nem mentem más 600as géppel, de addig még sok ember véleményét kifogom kérni, és van még időm bőven eldönteni hogy mit akarok..még 1 év
A mecsek pihenő Pécsről a Komlói úton haladva a Pécs táblától kb 5Km re van Komló felé (mecsextrém paktól 1.km-re).Sok sok motoros jár oda motorozni,beszélgetni,nézelődni.Érdemes megnézni a helyet akkor is ha nem akarsz száguldozni csak pihenni eggyet.
Áááá!Reggel 8kor nekem még hideg lenne holnap!
A másik ok hogy nem tudok menni az az ,hogy 11től dolgozok!
Majd talán délután gurulok egy kört ha jó idő lesz!
ki az a dzsozé? amúgy engem az tart vissza hogy már 9 kor indulás...és én nagyon alvás szerető ember vagyok
de még meglátom milyen lesz reggel az idő..meg jólenne megtudni meddig mennek
Csak vicceltem ám.Nehogy komolyan vedd.Tuti hogy nem fog senki száguldozni,főleg mert felvonulás lesz (ott max szerintem 80-100 de az szerintem a max).Úgyhogy szerintem nyugodtan mej te is,tuti jó lesz.Én nem hiszem hogy megyek mert sok lesz a dolgom holnap,max d.u.-n megyünk majd valamerre a Dzsozéval.Az hogy meddig megy a felvonulás az engem is érdekelne azért.
Dzsozé.Hol vagy .Nem baj ha zörög a láncod,holnap menjünk legális motoros gyorsulásra az M6 ra. .Emlékszem amikor mentünkHarkányba fagyizni? ?
Mentünk vagy 200 al az új ford rendőrautó után a femától szederkényig.Full legálisan rendőri felvezetéssel száguldozhattunk,ha neki szabad akkor nekünk is alapon.Hányszor vigyorgott bele a tükörbe hogy megyünk e mi is utána ?
Amúgy mikor tegnap mentem be pécsre szigetvárról hát azt hittem idegöszeroppanást kapok...mentek kb 60-70 el néha 80al ...volt elöttemvagy 10 autó, de előzni meg nemigen lehetett mert elég nagy forgalom jött szembe, 4 óra körül etem kkor a legszarabb:S
Hiszen nekünk ZÖLD a szívünk!
Ha nem kell dolgoznom délután akkor gurulás lesz!
Én 600 ba tuti nem gixxerbe gondolkodnék,de ha neked az tetszik....Akkor nyilván úgyis azt veszel....
Roli amúgy holnapra napos 20 fokot jósólnak
A másik ok hogy nem tudok menni az az ,hogy 11től dolgozok!
Majd talán délután gurulok egy kört ha jó idő lesz!
Ja lehet hogy Ő is olvassa csak lapít .
Tehát:Ő egy kedves ,segítőkész gyönyörű friss fényű hondás testvérünk .Majd megismered te is ha jössz motorozni vagy a pihenőhöz.
de még meglátom milyen lesz reggel az idő..meg jólenne megtudni meddig mennek
Csak nem egy R6R lesz a következő?
Mentünk vagy 200 al az új ford rendőrautó után a femától szederkényig.Full legálisan rendőri felvezetéssel száguldozhattunk,ha neki szabad akkor nekünk is alapon.Hányszor vigyorgott bele a tükörbe hogy megyünk e mi is utána ?