Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen!
nah hát én ezért nembiztos hogy elmegyek, az én gépem sajnos még nem olyan bicós.. majd jövő nyáron jön a nagyobb
Autópályát röviddel akartam...
130 al.Viccelsz.Aútópályán?230 at akatál írni igaz? .Megkérjük a felvezető rendőrt hogy elvezze ki ő is a lovak adta lehetőségeket
Bazz köszi.Ez nálam kimaradt,nem frissítettem rájja.
Tegnap voltam bent a motoboxnál mert rendeltem ruhát csak kicsi lett és viszakellet küldeni kciserélni majd kedden jön meg, de elfelejtettem megkérdezni ezt a dolgot! Amúgy arra lennék kiváncsi hogy meddig akarnak elmenni, és hogy milyen tempóban...130km/h? vagy hogy? ezt nemtudja valaki?
Gabó lejebb egy link!
Miért lesz ilyen ?Te mit tudsz ?
A hét elején amikor mentem fateromékhoz (Vasasra) az alatt a 6 km alatt (Pécs-Vasas)kétszer kellett a belső sávban 70 el haladó autó miatt szabálytalanul a külső sávból megelőznöm őket (kb 100 al!NEM 300 al).Az első a biokomtól majdnem a homokbányáig abszolút semmibe véve (pedig 30 cm re mötötte haladva 11 ezerig felpörgetve adtam a tudtára hogy át kéne vennie a kreszt hogy jobbra tarts van!) nem volt hajlandó lehúzódni és haladt 70 el.
A másik kedves autós 1 km-rel előrébb hasonlóképpen szarba se vett,úgyanígy próbáltam jelezni neki ,amikor nem ment megelőztem és folyamatos dudálással mellette haladva (1 percig kb.) majd megelőzve visszalassítottam elötte 20 ra (mikor nem jött mögöttünk már senki) és nem engedtem hogy elmenjen.Szerintem fogalma sem volt miért tartom fel.!Kurvára kell vigyázni mert vannak ilyen köcsögök is a közlekedésben akik semmibe vesznek minket-remélem majd egyszer egy scania megtanítja őket hol kell haladniuk 70 el a főútvonalon.
Szép estét Mindenkinek!
Itt egy link a holnapi autópálya motorozásról!
M6 motorozás
Sziasztok!
Ti tudtokvalami a holnapi M6 motorozásról? Ami a FEMA-tól indul? megy valaki innen?
Na az odabasz.Nem elég hangos a sziréna bazz .

Akrapovicsot minden rendőrmotorra .Azt meghalják a kötttttsögök.
Ja hírekbe is volt. rádióba.
Hát ha minden igaz ez volt az említett eset:

http://index.hu/bulvar/hirek/2...

Egyeseket még a sziréna se zavar.
Hi! Ezt a barmot nézzétek meg (ha még nem láttátok) Egy kis vígasz ezen a borús napon.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok,

egy ideje olvasgatom a fórumot, és gondoltam mint pécsi csatlakozom.

Sajna nem a legjobb téma így első hozzászólásnak de nem tudtok valamit a mai Penny elötti motoros balesetről? Ősök most jöttek arra nem rég és csak annyit tudnak hogy két autó közé keveredett egy fehér motoros. Remélem megúszta.
Jó napot és szebb időjárkálást mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek
Jó éjszakát mindenkinek!
jóéjt
Köszi! De sajna először a különbözeti vizsgát kell letenni, a buksza viszont kiürült a nagy felújjítgatásban. De ahogy szabad a pálya, le sem lehet robbantani a gépezetről!
előbb néztem: holnap elvileg esős, szombat talán motorozhatós.. vasárnap esős, hétfő szakadó es ő
Jövő héten meg szétverem megint a házat,úgyhogy remélem hétvégén motorozható idő lesz hogy kibírjam pár napig mocc nélkül.
Ááááhhh .Én már 6 kor nem cügölöm álltalában ki.50 percért lusta vagyok öltözködni,indítgatni,melegíteni stb stb .
Kopi.Tényleg szép lett a moccod,sógorom meglátja lefordul a székről.Ő is elkezdte csinálgatni szépítgetni,remélem az övé is ilyen makulátlan lesz ha kész lesz.